Luistervoorbeeld

Schemerzone

Auteur Hilde Vandermeeren
Spreker Willemijn de Vries
Speelduur 7u 13m 16s
€ 12,99

Beschrijving

Kate werkt als verpleegkundige in een Londense privékliniek. Ze komt erachter dat ze narcolepsie heeft, waardoor ze onverwacht een slaapaanval kan krijgen en last heeft van nachtmerries die niet van de werkelijkheid te onderscheiden zijn. Om haar baan niet te verliezen verzwijgt ze haar aandoening voor haar collega’s. De kliniek waar ze werkt beslaat twee verdiepingen, maar er is nog een derde etage die verbouwd wordt. Bekende personen kunnen die afhuren voor een discrete behandeling buiten de schijnwerpers. De negenjarige dochter van een glamourkoppel komt op die afdeling terecht.

Door een voorval in de kliniek krijgt Kate de sensatiepers achter zich aan. Maar niet alleen de sensatiepers – ook iemand anders. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 13 juni 2017
ISBN 9789021407654
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 13m 16s
Bestandsgrootte 397 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Geslaagde psychologische thriller. ****' - Vrij Nederland Detective & Thrillergids

'Hilde Vandermeeren staat op eenzame hoogte. Ze is rijp voor een internationale doorbraak.' - Knack


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Hilde Vandermeeren

Hilde Vandermeeren (1970) schreef meer dan veertig kinder- en jeugdboeken, waarvan vele werden bekroond met Nederlandse en Vlaamse literaire prijzen. Sinds haar jeugd verslindt ze thrillers en spannende romans. Met haar eerste psychologische thriller, Als alles duister wordt, begon haar carrière als thrillerschrijfster en won ze meteen de Hercule Poirot publieksprijs 2013. Ook werd ze genomineerd voor de Diamanten Kogel 2013. Een van haar korte verhalen is recent verschenen in het bijzonder prestigieuze Ellery Queen Mystery Magazine en genomineerd voor de Derringer Award 2017 voor beste korte verhaal.

Toon aanbod