Luistervoorbeeld

Faking it

Doen ze maar alsof?
SerieIT-trilogie deel 2
Auteur Cora Carmack
Spreker Sjoukje Hoogma
Speelduur 9u 8m 35s
€ 10,99

Beschrijving

Wie houdt er nou niet van foute mannen?

Max houdt zeker van foute mannen. Maar ze heeft een probleempje. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten. Niet haar ruige, vrij onbeschofte vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft. Ze vreest dat haar ouders hun financiële steun zullen intrekken wanneer ze ontdekken dat ze al een tijdje niet meer eerlijk is geweest. Dan ontmoet ze Cade.

Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zo ver dat hij zolang haar ouders in de stad zijn doet of hij haar vriendje is. Alleen hadden ze er geen moment op gerekend dat Cade haar ouders met zijn charme en zijn acteertalent zo volledig voor zich zou innemen! Nu willen ze absoluut dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal begint te lijken…

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 27 december 2017
ISBN 9789021408088
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 8m 35s
Bestandsgrootte 502 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'’Faking it’ is een ontzettend fijne mix van feel good en een wat serieuzere verhaallijn. Ik ben fan!' - Chicklit.nl


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Cora Carmack

Cora Carmack had leuke en saaie baantjes, maar nu heeft ze haar droombaan: schrijver. Ze groeide op in Texas maar woont nu in New York City. Van haar debuut Losing it werden in de VS meer dan een half miljoen exemplaren verkocht, en ook in Nederland heeft ze een vaste schare fans.

Toon aanbod