Luistervoorbeeld

Seeking her

Een Losing it-novelle
Auteur Cora Carmack
Spreker Stephanie Julien, Job Bovelander
Speelduur 3u 26m 27s
€ 7,49

Beschrijving

Nadat hij zijn carrière als militair vaarwel heeft gezegd, heeft Jackson Hunt nogal wat moeite om thuis zijn draai weer te vinden. Hij krijgt een baantje aangeboden om een zomer lang bodyguard (en babysitter) te spelen van Kelsey Summers, een verwend rijk meisje dat door Europa wil gaan reizen. Dat klinkt perfect: betaald op vakantie en lekker weg van huis. Het nadeel: de opdracht komt van de vader van Kelsey, en hij wil dat Kelsey niet door heeft dat ze wordt gevolgd.

Hunt neemt de opdracht aan en vertrekt naar Europa. Hij voelt zich behoorlijk schuldig (en een creep) terwijl hij Kelsey in de gaten houdt zonder dat ze dat doorheeft. Ze is wild en roekeloos, en ook wel een beetje zelfdestructief. Het wordt steeds lastiger om op afstand te blijven. Hoe meer hij van haar ziet, hoe meer hij haar wil leren kennen…

Seeking her is een korte novelle die Cora Carmack schreef als prequel op haar bestseller Finding it.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 6 januari 2019
ISBN 9789021416533
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 26m 27s
Bestandsgrootte 284 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Cora Carmack

Cora Carmack had leuke en saaie baantjes, maar nu heeft ze haar droombaan: schrijver. Ze groeide op in Texas maar woont nu in New York City. Van haar debuut Losing it werden in de VS meer dan een half miljoen exemplaren verkocht, en ook in Nederland heeft ze een vaste schare fans.

Toon aanbod