Luistervoorbeeld

De toeschouwers

Auteur Hilde Vandermeeren
Voorlezer Willemijn de Vries
Speelduur 7u 35m 22s
€ 12,99

Beschrijving

Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijd aan kickboksen. Door gebeurtenissen uit haar verleden houdt mensen zo veel mogelijk op afstand. Haar vriendin Dana moet voor haar werk naar het buitenland en vertrouwt Marion haar twaalfjarige dochter Chavi toe. Het meisje zit op het internaat van een eliteschool in een bosrijke omgeving. Al snel heeft Marion 't gevoel dat het daar niet veilig is. Dan wordt er in de school een moord gepleegd. Slaagt Marion in om Chavi te beschermen? Of zal ze dezelfde fout maken die ze vroeger al heeft gemaakt?

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 27 maart 2019
ISBN 9789021416274
Taal Nederlands
Speelduur 7u 35m 22s
Bestandsgrootte 625 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Een beklemmende thriller. *****" (Algemeen Dagblad) "Vandermeeren schreef een misdaadroman die relevant is zonder expliciet te worden. ****" (Knack)

"De toeschouwers is goed gecomponeerd en Vandermeeren houdt alle lijntjes stevig in handen tot aan de verassende en tragische ontknoping." (Vrij Nederland Detective & Thrillergids)

"Subtiel, onderhuids spannend én goed geschreven. Echt een frisse pen in de Nederlandstalige thrillerwereld." (Patrick van Gompel, VTM)

"Hilde Vandermeeren schrijft mooi en krachtig. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog veel van haar te lezen!" (Josh Pachter)

Over de auteur
Photo Hilde Vandermeeren
Hilde Vandermeeren

Hilde Vandermeeren (1970) schreef meer dan veertig kinder- en jeugdboeken, waarvan vele werden bekroond met Nederlandse en Vlaamse literaire prijzen. Sinds haar jeugd verslindt ze thrillers en spannende romans. Met haar eerste psychologische thriller, Als alles duister wordt, begon haar carrière als thrillerschrijfster en won ze meteen de Hercule Poirot publieksprijs 2013. Ook werd ze genomineerd voor de Diamanten Kogel 2013. Een van haar korte verhalen is recent verschenen in het bijzonder prestigieuze Ellery Queen Mystery Magazine en genomineerd voor de Derringer Award 2017 voor beste korte verhaal.

Toon aanbod