Opgeruimd staat netjes
Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes

Maak kennis met Chloe Sevre. Ze is een eerstejaars student die hoge cijfers haalt, graag naar yogalates en studentenfeesten gaat en daarnaast ook nog tijd vindt om de perfecte moord te plannen.

Auteur

Vera Kurian

Spreker

Danique Graanoogst

Speelduur

14 uur 7 min

€ 12,99

Beschrijving

De perfecte moord plannen is nog niet zo makkelijk als er ook iemand op jou jaagt…

Maak kennis met Chloe Sevre. Ze is een eerstejaars student die hoge cijfers haalt, graag naar yogalates en studentenfeesten gaat en daarnaast ook nog tijd vindt om de perfecte moord te plannen. De afgelopen zes jaar heeft ze hard gewerkt aan haar plan om wraak te nemen op iemand uit haar verleden en nu is de tijd gekomen om alles in gang te zetten.

Naast al deze activiteiten doet Chloe ook mee aan een klinisch onderzoek op de universiteit: ze is gediagnosticeerd psychopaat en is samen met zes andere studenten onderdeel van een psychologisch experiment. Wanneer een van de studenten uit het onderzoek wordt vermoord is dat het begin van een gevaarlijk kat-en-muisspel waardoor Chloe ineens niet meer alleen jager maar ook prooi is. Als ze inziet dat ze in haar eentje te kwetsbaar is komt ze voor een lastige keuze te staan: moet ze samenwerken met de andere studenten uit het onderzoek, ook al weet zij als geen ander dat het geen goed idee is om een psychopaat te vertrouwen?

'Origineel, spannend en duivels slim! Als je van true crime houdt en je nieuwsgierig bent naar de psychopaten onder ons, dan is dit het boek voor jou!' - Lisa Gardner

'Een verbijsterend debuut van een nieuw talent.' - Tess Gerritsen

'Ik heb dit boek in één dag verslonden [...] Ik wilde zo snel mogelijk weten hoe het ging eindigen maar tegelijkertijd wilde ik ook van ieder woord genieten.' - New York Times Book Review

Details

Imprint

Volt

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

14 juli 2022

ISBN

9789021469515

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 7 min

Bestandsgrootte

1163 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Danique Graanoogst Bekijk alles

Fabulant 2

Fabulant 2

Marloes Kemming

€ 12,99
Iets warms graag

Iets warms graag

Tamar Berends

€ 12,99
De duistere koningin

De duistere koningin

Marloes Kemming

€ 12,99
Did I Mention I Need You?

Did I Mention I Need You?

Estelle Maskame

€ 12,99