Luistervoorbeeld

Vlinder

BF tot de dood ons scheidt...
Auteur Martine Kamphuis
Spreker Cystine Carreon
Speelduur 5u 37m 25s
€ 13,99

Beschrijving

Farida heeft het moeilijk nu haar vriendje en beste vriendin meer tijd met elkaar doorbrengen dan met haar. Maar dan ontmoet ze Tess, een meisje dat er net zo eenzaam uitziet als Farida zich voelt. Tess is pas echt ongelukkig: ze is zelfs opgenomen in een psychiatrische kliniek. De meisjes vinden steun bij elkaar en algauw ontstaat er een hechte vriendschap tussen de twee. Farida is blij dat zij en Tess elkaar zo goed kunnen helpen. Maar waarom wordt ze aan alle kanten voor Tess gewaarschuwd? En wat is er precies gebeurd met Vlinder, de overleden vriendin van Tess?

Details

ImprintPloegsma
UitgeverWPG Kindermedia
Publicatiedatum 9 juni 2022
ISBN 9789021683607
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 13 tot 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 37m 25s
Bestandsgrootte 463 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Martine Kamphuis

Martine Kamphuis (1963) werkt als psychiater en heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van mensen met gedragsstoornissen. Martine schreef o.a. de thrillers Vrij, Ex, Kift en Ziek. Daarnaast verscheen van haar hand de WP-serie met hoofdpersoon Wynona Post: Alibi, Spiegelbeeld en Zondebok.

Martine schrijft ook spannende verhalen voor de jeugd, waaronder Zwemmen en Mist. Met twee van haar jeugdboeken Roken is dodelijk en Niet geschoten is altijd mis won Martine in 2007 en 2009 de John Flandersprijs.

Toon aanbod