Het bloemenmeisje
Het bloemenmeisje

Het bloemenmeisje

Winnaar van de Hebban Thrillerprijs, en opvolger van het NS Publieksprijs genomineerde De Camino.

Auteur

Anya Niewierra

Spreker

Charlotte Lap

Speelduur

13 uur 44 min

€ 14,99

Beschrijving

Het bloemenmeisje van Anya Niewierra is een zinderende psychologische thriller over moederschap, verraad en menselijk onvermogen.

De 43-jarige Franse kruidenarts Nina Fleurie leidt een teruggetrokken bestaan in de Pyreneeën. Haar afgezonderde leven verandert wanneer zij bezoek krijgt van een Nederlandse vrouw. Deze Théa Wanders blijkt haar tweelingzus, van wie zij als baby werd gescheiden.

Théa had een gelukkige jeugd in Maastricht terwijl Nina tot haar veertiende door haar moeder Mia werd verstopt in de desolate Pyreneeën. Hier schiep de gevoelloze Mia een eigen religie en leerde Nina dat mensen Duivels zijn.

Als haar moeder vervolgens wordt vermoord, wordt de verwilderde Nina gevangen en meegenomen naar de bewoonde wereld, waar ze nooit écht aardt. Pas met de komst van haar tweelingzus voelt Nina zich voor het eerst verbonden met een mens. Maar dan verdwijnt Théa. De wanhopige Nina start een zoektocht die leidt naar het bizarre verleden van haar moeder én haar moeders moordenaar…

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

3 februari 2020

ISBN

9789024590179

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 44 min

Bestandsgrootte

755 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Anya Niewierra is de prijswinnende auteur van de bestseller De Camino, dat genomineerd is voor de NS Publieksprijs, boek van het jaar 2023. Er werden al meer dan 150.000 exemplaren van verkocht, heeft meer dan 2500 vijfsterrenrecensies op lezersplatform Hebban, en staat al meer dan een jaar op de bestsellerlijsten. Niewierra won met zowel De Camino als Het bloemenmeisje de Hebban Thrillerprijs. Eerder verschenen Vrij uitzicht en Het dossier, beide genomineerd voor meerdere prijzen. Niewierra is naast schrijver ook algemeen directeur van Visit Zuid-Limburg, de eerste VVV van Nederland, en woont en werkt al haar hele leven in deze prachtige provincie. Niewierra wordt geroemd om haar research, de altijd aanwezige liefde voor de natuur en haar gelaagde personages. Haar nieuwe thriller De nomade is in de maak.

Meer auteur Anya Niewierra Bekijk alles

De nomade

Anya Niewierra

€ 14,99
Het dossier
5.0

Het dossier

Anya Niewierra

€ 14,99
Aanbieding Ook dat nog

Ook dat nog

Anya Niewierra, Merel Godelieve

€ 14,99 € 7,49
Witte ballonnen

Witte ballonnen

Anya Niewierra

€ 1,99

Meer spreker Charlotte Lap Bekijk alles

De weg naar de grens
€ 14,99
De intieme bekentenissen van een vrouw: Een erotische serie
€ 12,99
De Eyckenhof

De Eyckenhof

Jackie van Laren

€ 14,99
Weekend Terschelling

Weekend Terschelling

Els Kerkhoven

€ 14,99