De Camino
De Camino

De Camino

Winnaar van de NS Publieksprijs, boek van het jaar 2023. De absolute bestseller van het moment: al meer dan 150.000 keer verkocht.

Auteur

Anya Niewierra

Spreker

Charlotte Lap

Speelduur

13 uur 0 min

€ 14,99

Beschrijving

De 44-jarige chocolatier Lotte Bonnet woont al jaren gelukkig in Zuid-Limburg met haar man Emil, een voormalige vluchteling uit Bosnië. Maar dan pleegt Emil onverwacht zelfmoord tijdens het lopen van de Camino en blijft Lotte ontredderd achter.

Als ze elf maanden later naar Bosnië reist om zijn as uit te strooien, ontdekt Lotte dat Emil heeft gelogen over zijn identiteit. Ze schakelt een advocaat uit Sarajevo in om onderzoek te doen naar zijn verleden, en die komt tot een schokkende ontdekking.

Ondertussen gaat Lotte zelf de Camino lopen, exact volgens de route en planning van Emil. Ze wil achterhalen wat hem tot zijn wanhoopsdaad dreef. Maar iemand volgt haar, iemand die niet wil dat ze de waarheid ontdekt.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

4 juni 2021

ISBN

9789024594306

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 0 min

Bestandsgrootte

714 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Anya Niewierra is de prijswinnende auteur van de bestseller De Camino, dat genomineerd is voor de NS Publieksprijs, boek van het jaar 2023. Er werden al meer dan 150.000 exemplaren van verkocht, heeft meer dan 2500 vijfsterrenrecensies op lezersplatform Hebban, en staat al meer dan een jaar op de bestsellerlijsten. Niewierra won met zowel De Camino als Het bloemenmeisje de Hebban Thrillerprijs. Eerder verschenen Vrij uitzicht en Het dossier, beide genomineerd voor meerdere prijzen. Niewierra is naast schrijver ook algemeen directeur van Visit Zuid-Limburg, de eerste VVV van Nederland, en woont en werkt al haar hele leven in deze prachtige provincie. Niewierra wordt geroemd om haar research, de altijd aanwezige liefde voor de natuur en haar gelaagde personages. Haar nieuwe thriller De nomade is in de maak.

Meer auteur Anya Niewierra Bekijk alles

De nomade

Anya Niewierra

€ 14,99
Het dossier
5.0

Het dossier

Anya Niewierra

€ 14,99
Aanbieding Ook dat nog

Ook dat nog

Anya Niewierra, Merel Godelieve

€ 14,99 € 7,49
Witte ballonnen

Witte ballonnen

Anya Niewierra

€ 1,99

Meer spreker Charlotte Lap Bekijk alles

Twee prinsen

Twee prinsen

Jackie van Laren

€ 14,99
Hoop is een geschenk

Hoop is een geschenk

Danielle Steel

€ 9,99
De weg naar de grens
€ 14,99
De intieme bekentenissen van een vrouw: Een erotische serie
€ 12,99