Luistervoorbeeld

De man die haast had

Auteur Jan Vantoortelboom
Spreker Jan Vantoortelboom
Speelduur 3u 4m 15s
€ 12,99

Beschrijving

Leon verliest zijn moeder op jonge leeftijd aan een kwaal die erfelijk is. Omdat hij bang is dat ook hij vroegtijdig zal sterven is hij ongedurig, onverschillig en kost het hem moeite zich emotioneel te binden. Een uitzondering vormt zijn vroegere oppas, die door een noodlottig ongeval - maar toch door zijn schuld - in een inrichting terecht is gekomen waar zij haar dagen slijt als een kasplantje. Leon bezoekt haar wekelijks en kan het niet aanzien dat haar leven zo verloopt. Op een dag besluit hij een boot te bouwen om daarmee het heft in eigen handen te nemen.

Opvolger van DWDD bestseller Meester Mitraillette.

Details

ImprintAtlasContact
UitgeverAtlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 19 oktober 2018
ISBN 9789025454470
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 4m 15s
Bestandsgrootte 169 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jan Vantoortelboom

Jan Vantoortelboom (1975) woont en werkt in Zeeuws-Vlaanderen. In 2011 debuteerde hij met de bekroonde roman De verzonken jongen. Het boek won De Bronzen Uil 2011, de Prijs Letterkunde West-Vlaanderen 2012, en stond op de shortlist voor de Zeeuwse Boekenprijs 2011.

Zijn tweede roman, Meester Mitraillette, verscheen in februari 2014 bij uitgeverij Atlas Contact. Het boek werd door het DWDD-boekverkoperspanel verkozen tot Boek van de Maand en stond op de shortlist voor de Zeeuwse Boekenprijs 2014. De man die haast had verscheen in februari 2015 en werd bekroond met de Zeeuwse Boekenprijs.

In zijn roman Jagersman keert Vantoortelboom terug naar de tijd en streek van zijn bejubelde debuut De verzonken jongen en bestseller Meester Mitraillette.

Toon aanbod