Luistervoorbeeld

De slaap die geen uren kent

Auteur Sebastiaan Chabot
Voorlezer Hannah van Lunteren
Speelduur 6u 3m 55s
€ 14,99

Beschrijving

‘De slaap die geen uren kent’ van Sebastiaan Chabot gaat over vier generaties binnen één familie die ieder op hun eigen manier verlangen iets gedenkwaardigs te doen, uit angst niet te worden herinnerd.

Kurt Kuschfeld, eenenvijftig jaar en wandelstokgelukkig, besluit dat zijn leven erop zit. Als straatlichtbewaarder werkte hij de laatste jaren ’s nachts, ongezien. In wat de laatste uren van zijn bestaan lijken, vraagt hij zich af welke levens hij heeft laten liggen.

Drie generaties later. Victor en Benjamin Kuschfeld groeien op in Den Haag, aan zee. In de hal van het huis hangt het portret van hun overgrootvader. Vooral Victor is bang voor het gezicht in het masker van verf, en als zijn schoolvrienden komen spelen besluit hij het in de tuin te verbranden. Ze hebben echter geen idee wat ze daarmee in gang zetten; de familiegeschiedenis blijkt losse heupen te hebben.

Details

UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 10 maart 2020
ISBN 9789025459543
Taal Nederlands
Speelduur 6u 3m 55s
Bestandsgrootte 333 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Sebastiaan Chabot

Sebastiaan Chabot (1989) vertrok na zijn studie geschiedenis aan de UvA naar New York om aan NYU Creative Writing te volgen, een tweejarige opleiding waarvoor slechts twintig aspirant-schrijvers van de achthonderd aanmeldingen per jaar worden toegelaten. Hij studeerde in 2017 af bij Jonathan Safran Foer. Chabots debuut De slaap die geen uren kent verschijnt in maart 2020.

Toon aanbod