Geen vaarwel vandaag
Aanbieding
Geen vaarwel vandaag

Geen vaarwel vandaag

Oskar's overlijden zet de levens van zijn drie kinderen op z'n kop. Ze moeten afscheid nemen van hun vader, maar gaandeweg komen ze erachter dat ze misschien wel voor het eerst met hem kennismaken.

Auteur

Daan Heerma van Voss

Spreker

Wolke Kluppell

Speelduur

13 uur 3 min

€ 13,99 € 4,99 64% korting

Beschrijving

Oskar van Bohemen, erfgenaam van een verdwenen fortuin en vader van drie kinderen, sterft onverwacht en zonder dat hij van iemand afscheid heeft kunnen nemen. In het leven van zijn ex vrouwen hun drie kinderen was hij vrijwel afwezig geraakt, maar na zijn dood wordt hij alomtegenwoordig. Nu de kans op een verzoening of confrontatie verkeken is moeten de nabestaanden het doen met hun herinneringen, de spullen die hij heeft achtergelaten en de vele geheimen die naar de oppervlakte komen. De kinderen moeten afscheid nemen van hun vader, maar gaandeweg komen ze erachter dat ze misschien wel voor het eerst met hem kennismaken. Zijn dood heeft bij ieder van hen iets in gang gezet, iets onontkoombaars, iets wat hun levens voorgoed zal veranderen. Geen vaarwel vandaag is een grootse familieroman over afzwaaien en verwelkomen, over een gezin dat aan de vooravond staat van ingrijpende beslissingen die veel te lang uit de weg zijn gegaan.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

20 maart 2024

ISBN

9789025475468

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 3 min

Bestandsgrootte

717 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Daan Heerma van Voss (1986) is historicus en schrijver. Zijn boeken werden genomineerd voor verschillende prijzen en zijn vertaald in het Engels, Chinees, Duits, Zweeds, Spaans, Pools en Russisch. Hij schrijft regelmatig voor de Volkskrant en heeft een wekelijkse column in NRC. Geen vaarwel vandaag verscheen in oktober 2023. Het is zijn eerste roman in vijf jaar en zijn meest persoonlijke boek tot nu toe.

Meer auteur Daan Heerma van Voss Bekijk alles

De bange mens

De bange mens

Daan Heerma van Voss

€ 14,99

Meer spreker Wolke Kluppell Bekijk alles

Alma en de dood van de dominee
€ 9,99
Jij ontbreekt aan mij

Jij ontbreekt aan mij

Mirjam Rotenstreich

€ 12,95
Onder dezelfde sterrenhemel

Onder dezelfde sterrenhemel

Atefeh Bahadori, Doris Elzinga

€ 12,95
What It Takes

What It Takes

Sarina Wiegman, Jeroen Visscher

€ 14,99