Luistervoorbeeld

De terugkeer van de Temujai

SerieBroederband deel 8
Auteur John Flanagan
Spreker Miryanna van Reeden
Speelduur 8u 51m 12s
€ 15,99

Beschrijving

"Terwijl Hal en de Reigers thuis in Hallasholm zijn, blijkt Skandia in groot gevaar. De Temujai, meedogenloze krijgers uit de oostelijke steppen, zijn onderweg om Skandia te veroveren. De Skandiërs zijn klaar voor de strijd, de weg door de bergen is met hand en tand verdedigd. Maar wat als de Temujai een andere route kunnen vinden? Erak stuurt Hal en zijn bemanning op onderzoek uit om de Temujai te stoppen, tegen elke prijs… In dit spannende gevecht tussen Skandiërs en Temujai wordt de Broederband van Hal geconfronteerd met de gevaarlijkste vijand tot nu toe. Fans van De grijze jager zullen zeker ook smullen van deze spin-off van de beroemde bestsellers. John Flanagan weet opnieuw een meeslepende fantasiewereld te creëren vol spannende en gevaarlijke avonturen."

Details

ImprintGottmer
UitgeverGottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 12 juni 2020
ISBN 9789025772024
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 51m 12s
Bestandsgrootte 486 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo John Flanagan

John Flanagan (1944) begon zijn carrière in de reclamewereld. Op dit moment is hij een van de productiefste schrijvers van televisieprogramma’s in Australië.

John schreef het eerste boek in de serie De grijze jager om zijn twaalfjarige zoon Michael aan het lezen te krijgen. Hij wilde Michael laten zien dat lezen leuk kan zijn en dat helden niet altijd groot en gespierd hoeven te zijn.

Toon aanbod