Luistervoorbeeld

De vlucht uit Falaise

SerieDe Grijze Jager deel 16
Auteur John Flanagan
Spreker Ellen van Rossum
VertalerWybrand Scheffer
Speelduur 7u 48m 40s
€ 14,99

Beschrijving

‘De Grijze Jager 16 – De vlucht uit Falaise’ is deel 16 in de populaire serie van John Flanagan. In het vervolg op de spannende cliffhanger van deel 15 ‘De vermiste prins’ lees je hoe het verder gaat met Maddie en Will. Will en Maddie zijn gevangenen van de machtsbeluste baron Lassigny, die ook de prins die zij hadden willen bevrijden, heeft ontvoerd. Kunnen ze ontsnappen, en hun missie voltooien door de prins veilig thuis te krijgen? De situatie lijkt almaar slechter te worden. De baron speelt een vuil spelletje en de prins berust in zijn lot. Alle hoop op ontsnapping lijkt verloren, maar dan krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Het blijkt maar weer eens dat Grijze Jagers nog niet zo makkelijk opgeven, hoe onmogelijk de missie ook lijkt.

Details

ImprintGottmer
UitgeverGottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 25 februari 2022
ISBN 9789025776695
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 48m 40s
Bestandsgrootte 643 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo John Flanagan

John Flanagan (1944) begon zijn carrière in de reclamewereld. Op dit moment is hij een van de productiefste schrijvers van televisieprogramma’s in Australië.

John schreef het eerste boek in de serie De grijze jager om zijn twaalfjarige zoon Michael aan het lezen te krijgen. Hij wilde Michael laten zien dat lezen leuk kan zijn en dat helden niet altijd groot en gespierd hoeven te zijn.

Toon aanbod