Nachtverhaal
Nachtverhaal

Nachtverhaal

De sprookjesachtige fantasie van Paul Biegel kent geen grenzen. Dit beeldschone luisterverhaal over een kabouter en een fee is een hoogtepunt in zijn oeuvre.

Auteur

Paul Biegel

Spreker

Thom Hoffman

Speelduur

4 uur 29 min

€ 13,99

Beschrijving

De sprookjesachtige fantasie van Paul Biegel kent geen grenzen. 'Nachtverhaal', een beeldschoon luisterboek over een kabouter en een fee, is een hoogtepunt in zijn oeuvre. Voorgelezen door Thom Hoffman.

Een kabouter woont in een poppenhuis op de zolder van een oude vrouw. Hij leidt daar een kalm, misschien wat saai leven - tot hij ineens een beeldschone fee aantreft. Hij weet dat feeën niet te vertrouwen zijn, en hij wil haar wegsturen. Maar dan begint ze hem haar verhaal te vertellen, elke nacht een stukje. En dat verhaal is zo spannend en prachtig dat hij het niet over zijn hart kan verkrijgen om haar de deur te wijzen...

'Nachtverhaal' verscheen voor het eerst in 1992, maar heeft de tand des tijds glansrijk doorstaan. Paul Biegel is de meesterverteller van de Lage Landen en een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse jeugdliteratuur. Voor zijn werk nam hij onder andere vier Zilveren Griffels en twee Gouden Griffels in ontvangst, waarvan er eentje voor 'Nachtverhaal' was.

Details

Imprint

Gottmer

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Publicatiedatum

19 maart 2020

ISBN

9789025772536

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 29 min

Bestandsgrootte

246 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Paul Biegel Bekijk alles

De zeven veren van de papegaai
€ 12,99
Groot Biegel sprookjesboek
€ 14,99
De rattenvanger van Hameln
€ 8,99
Ik wou dat ik anders was
€ 13,99

Meer spreker Thom Hoffman Bekijk alles

Saïdjah en Adina

Saïdjah en Adina

Multatuli

€ 7,60