De zeven veren van de papegaai
De zeven veren van de papegaai

De zeven veren van de papegaai

Luister naar 'De zeven veren van de papegaai', een klassiek Biegel-verhaal over Doenja en Jorkos die hun vermiste vader moeten terugvinden.

Auteur

Paul Biegel

Spreker

Paul Biegel

Speelduur

0 uur 47 min

€ 12,99

Beschrijving

Luister naar 'De zeven veren van de papegaai', een klassiek Biegel-verhaal over Doenja en Jorkos die hun vermiste vader moeten terugvinden. Voorgelezen door Paul Biegel zelf.

De vader van Doenja en Jorkos is houthakker. Elke dag gaat hij met zijn blinkende bijl het bos in, maar op een avond komt hij niet terug. Als Doenja een droom krijgt die haar vertelt waar ze haar vader kan vinden, besluit ze hem te gaan zoeken. Samen met Jorkos sluipt ze het huis uit en daarmee begint een spannende, geheimzinnige tocht waarin zeven veren van een bonte papegaai een belangrijke rol spelen.

Paul Biegel is de meesterverteller van de Lage Landen, een van de meest geliefde stemmen van de Nederlandse jeugdliteratuur. Voor zijn werk kon hij onder andere twee Gouden Griffels en vier Zilveren Griffels in ontvangst nemen. In 1965 werd 'Het sleutelkruid' verkozen tot Kinderboek van het Jaar. In 2005 was die titel genomineerd voor de prestigieuze Griffel der Griffels. Paul Biegel is de auteur van meer dan 60 boeken.

Details

Imprint

Gottmer

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Publicatiedatum

17 mei 2023

ISBN

9789025777999

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 47 min

Bestandsgrootte

35 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Paul Biegel Bekijk alles

Groot Biegel sprookjesboek
€ 14,99
De rattenvanger van Hameln
€ 8,99
Nachtverhaal

Nachtverhaal

Paul Biegel

€ 13,99
Ik wou dat ik anders was
€ 13,99

Meer spreker Paul Biegel Bekijk alles

De rattenvanger van Hameln
€ 8,99