De kleine kapitein en de schat van Schrik en Vreze
De kleine kapitein en de schat van Schrik en Vreze

De kleine kapitein en de schat van Schrik en Vreze

Na de luisterboeken 'De kleine kapitein' en 'De kleine kapitein in het land van Waan en Wijs' is nu ook het laatste avontuur van Paul Biegel te beluisteren.

Auteur

Paul Biegel

Spreker

Jan Donkers

Speelduur

2 uur 11 min

€ 13,99

Beschrijving

Na de luisterboeken 'De kleine kapitein' en 'De kleine kapitein in het land van Waan en Wijs' is nu ook het laatste avontuur van Paul Biegel over de kleine kapitein te beluisteren: 'De kleine kapitein en de schat van Schrik en Vreze'. Voorgelezen door Jan Donkers. Schepen, zee, boten, water, een kapitein, matrozen, stuurboord, bakboord, alle hens aan dek en heel veel avonturen!

De kleine kapitein heeft een vreemde brief gevonden in een van de zeven kisten met schatten, die hij op zijn laatste reis van de zeerover Schobbebonk heeft afgepakt. 'Aan de grote heer van Schrik en Vreze,' staat er op het oude, vergeelde en verkreukelde papier. Het is een vreemde brief met een onleesbare handtekening eronder. Wie zou die briefschrijver zijn? vraagt de kleine kapitein zich af. En wie is de grote heer van Schrik en Vreze? Want daar moet de schat naartoe, dat begrijpt hij wel. Maar waar woont die heer?

De Grijze Schipper kan het hem vertellen. Maar hij vindt dat de kleine kapitein er niet heen moet gaan: '...want de grote heer van Schrik en Vreze woont in het Wazige Oosten. En in het Wazige Oosten kom je geen haven binnen met je schip. Daar hebben ze koperen kanonnen en met die koperen kanonnen schieten ze alles lek wat vreemd is.' De kleine kapitein gaat toch. Met zijn zelfgebouwde schip de Nooitlek en zijn voltallige bemanning zet hij koers naar het Wazige Oosten om de vreemde heer te bezoeken. Het wordt een lange reis...

Details

Imprint

Gottmer Uitgeversgroep

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Publicatiedatum

16 mei 2008

ISBN

9789025773526

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 11 min

Bestandsgrootte

97 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Paul Biegel Bekijk alles

De zeven veren van de papegaai
€ 12,99
Groot Biegel sprookjesboek
€ 14,99
De rattenvanger van Hameln
€ 8,99
Nachtverhaal

Nachtverhaal

Paul Biegel

€ 13,99

Meer spreker Jan Donkers Bekijk alles

Fietsen door een leeg huis

Fietsen door een leeg huis

Robert van Dijk

€ 11,99
Zo veel leven voor de deur
€ 14,99
De Zanzibardriehoek

De Zanzibardriehoek

Martin Bossenbroek

€ 19,99
De paarden van Hitler

De paarden van Hitler

Arthur Brand

€ 14,99