Luistervoorbeeld

Insomnia

Auteur Jilliane Hoffman
Voorlezer Christel Schimmel
Speelduur 12u 49m 20s
€ 14,99

Beschrijving

Jilliane Hoffman schrijft thrillers die zich kunnen meten met het beste werk van Karin Slaughter, Gillian Flynn en Patricia Cornwel. Insomnia is opnieuw een ijzersterke thriller na eerdere hits als Vergelding, De kleine getuige en De snijkamer.

Na de vondst van het mobieltje en de bebloede jas van de vermiste 17-jarige Mallory, is de politie in de hoogste staat van paraatheid. Mallory voldoet aan het profiel van de slachtoffers van de seriemoordenaar die zich in tweets aan de FBI ‘Handyman’ noemt.

Als Mallory twee dagen later verward en bebloed wordt aangetroffen en zegt ontsnapt te zijn aan de Handyman is er geen reden om aan haar verhaal te twijfelen. Of toch wel? Heeft zij nu juist zijn aandacht op haar gevestigd en is zijn jacht nu echt begonnen?

Details

ImprintDe Fontein Romans & Spanning
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 14 oktober 2018
ISBN 9789026148415
Taal Nederlands
Speelduur 12u 49m 20s
Bestandsgrootte 704 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Geraffineerd bouwt Hoffman de spanning op door tergend gedetailleerde beschrijvingen." (Vrij Nederland Thrillergids)

"Fans van eersteklas thrillers: stop met zoeken!" (Express)

Over de auteur
Photo Jilliane Hoffman
Jilliane Hoffman

Jilliane Hoffman (1967) werkte als officier van justitie in Miami, waar ze vooral werkte aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. Haar thrillers, waaronder Vergelding, De snijkamer en De kleine getuige, zijn regelrechte bestsellers.

Toon aanbod