Luistervoorbeeld

De kleine getuige

Zo verontrustend als Gillian Flynn, zo verslavend als Karin Slaughter
Auteur Jilliane Hoffman
Voorlezer Christel Schimmel
Speelduur 13u 55m 49s
€ 14,99

Beschrijving

Jilliane Hoffman schrijft thrillers die zich kunnen meten met het beste werk van Karin Slaughter, Gillian Flynn en Patricia Cornwel. De kleine getuige is opnieuw een ijzersterke thriller na eerdere hits als Vergelding en De snijkamer.

Wanneer Faith met haar vierjarige dochtertje ’s avonds laat naar huis rijdt, knalt er opeens iemand op haar auto: vanuit het bos is een meisje in paniek de weg op gerend. ‘Help me!’ schreeuwt ze, maar Faith is in blinde paniek: een donkere weg, niemand in de buurt… ze besluit door te rijden. In haar achteruitkijkspiegel ziet ze hoe het meisje door een man het bos in wordt gesleurd.

Wanneer steeds meer jonge vrouwen verdwijnen en er ‘Vermist’-posters opduiken met daarop het gezicht van het meisje, blijkt dat Faith’s dochtertje die bewuste avond helemaal niet sliep op de achterbank. Ze heeft alles gezien. En vertelt dat ook. Aan de politie.

In plaats van getuige is Faith opeens schuldig aan het feit dat ze iets had kúnnen doen. En de dader? Die heeft haar misschien wel gezien en nu hij weet wat zij weet…

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 21 december 2018
ISBN 9789026148422
Taal Nederlands
Speelduur 13u 55m 49s
Bestandsgrootte 765 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Geraffineerd bouwt Hoffman de spanning op door tergend gedetailleerde beschrijvingen.’ (VN Thrillergids)

‘Fans van eersteklas thrillers: stop met zoeken!’ (Express)

Over de auteur
Photo Jilliane Hoffman
Jilliane Hoffman

Jilliane Hoffman (1967) werkte als officier van justitie in Miami, waar ze vooral werkte aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. Haar thrillers, waaronder Vergelding, De snijkamer en De kleine getuige, zijn regelrechte bestsellers.

Toon aanbod