Luistervoorbeeld

Regels van het spel

SerieC.J. Townsend deel 4
Auteur Jilliane Hoffman
Voorlezer Christel Schimmel
Speelduur 13u 51m 7s
€ 14,99

Beschrijving

Jilliane Hoffman staat garant voor stevige thrillers.

In ‘Regels van het spel’ volgen we C.J. Townsend.

Wanneer in Miami het zwaar toegetakelde lijk van een vermiste vrouw wordt gevonden, komt procureur C.J. Townsend in haar onderzoek een geheim forum op het spoor: mannen betalen veel geld om live toe te kunnen kijken hoe argeloze vrouwen deelnemen aan een gruwelijk spel waarbij ze uiteindelijk sterven. Ze zet alles op alles om de groep op te rollen, maar dan verdwijnt er weer een jonge vrouw. Terwijl C.J. doorkrijgt dat de regels van het macabere spel gewijzigd zijn, verandert haar eigen leven in een nachtmerrie…

Jilliane Hoffman werkte als officier van justitie in Miami aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. Van haar hand verschenen o.a. ‘Vergelding’ en ‘De kleine getuige’.

Details

ImprintDe Fontein Romans & Spanning
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 14 mei 2020
ISBN 9789026152962
Taal Nederlands
Speelduur 13u 51m 7s
Bestandsgrootte 760 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Jilliane Hoffman
Jilliane Hoffman

Jilliane Hoffman (1967) werkte als officier van justitie in Miami, waar ze vooral werkte aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. Haar thrillers, waaronder Vergelding, De snijkamer en De kleine getuige, zijn regelrechte bestsellers.

Toon aanbod