Drakendal
Drakendal

Drakendal

Fee is dol op magie, en eindelijk is haar grootvader begonnen met haar magisch onderricht. Maar dan overlijdt hij plotseling. Fee erft zijn bibliotheek met 499 magische boeken, die haar vader meteen verpatst aan een boekverbrander. Fee moet alles op alles zetten om de boeken te redden.

Serie

Bovenwereld deel 1

Auteur

Scarlett Thomas

Spreker

Jantine van den Bosch

Speelduur

10 uur 58 min

€ 13,99

Beschrijving

Drakendal is het eerste deel in de spannende, magische en humoristische serie Bovenwereld van Scarlett Thomas. Voor de fans van Harry Potter.

Fee is dol op magie, en eindelijk is haar grootvader begonnen met haar magisch onderricht. Maar dan overlijdt hij plotseling. Fee erft zijn bibliotheek met 499 magische boeken, die haar vader meteen verpatst aan een Diberi, een boekverbrander. Fee moet alles op alles zetten om de boeken te redden. Met hulp van nieuw verworven vrienden en de troeven die haar grootvader in het geheim heeft nagelaten, reist Fee naar de bovenwereld. Maar om bij de Diberi te komen, moet ze eerst langs een gevaarlijke draak…

Scarlett Thomas wilde sinds haar zesde schrijfster worden. Al snel riep The Independent haar uit tot een van de beste jonge schrijvers. Ze woont aan zee in een oud huis vol boeken. Drakendal is haar eerste kinderboek en deel 1 in de Bovenwereldserie. Het verschijnt in de reeks Magische Mysteries bij uitgeverij De Fontein.

Details

Imprint

De Fontein Jeugd

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

17 maart 2022

ISBN

9789026162404

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 58 min

Bestandsgrootte

904 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Scarlett Thomas wilde sinds haar zesde schrijfster worden. Al snel riep The Independent haar uit tot een van de beste jonge schrijvers. Ze woont aan zee in een oud huis vol boeken. Drakendal is haar eerste kinderboek en deel 1 in de Bovenwereldserie.

Meer auteur Scarlett Thomas Bekijk alles

De ware held

De ware held

Scarlett Thomas

€ 13,99
De magiërs

De magiërs

Scarlett Thomas

€ 13,99

Meer spreker Jantine van den Bosch Bekijk alles

€ 5,99
Aanbieding Contrast

Contrast

Liz Hartevelt

€ 9,99 € 4,99
De dode hoek

De dode hoek

Thomas Kanger

€ 12,95
Die zomer met jou

Die zomer met jou

Sarah Morgan

€ 14,99