De ware held
De ware held

De ware held

Fee wil meer weten over de diepste geheimen van de Bovenwereld. Max daarentegen zoekt Onder het Grote Woud, het verloren boek dat toegang geeft tot de Onderwereld. Dan verdwijnt er iemand van de faculteit Onderaardse Geografie. Meneer Blue stelt een onderzoek in. Zodra Max zich met de zaak bemoeit, belandt hij diep in de problemen.

Serie

Bovenwereld deel 3

Auteur

Scarlett Thomas

Spreker

Jantine van den Bosch

Speelduur

12 uur 6 min

€ 13,99

Beschrijving

De ware held het derde deel in de spannende Bovenwereld-serie van Scarlett Thomas. Voor fans van Harry Potter. Fee wil meer weten over de diepste geheimen van de Bovenwereld. Max daarentegen zoekt Onder het Grote Woud, het verloren boek dat toegang geeft tot de Onderwereld. Dan verdwijnt er iemand van de faculteit Onderaardse Geografie. Meneer Blue stelt een onderzoek in. Zodra Max zich met de zaak bemoeit, belandt hij diep in de problemen. Zijn vrienden moeten hun leven in de waagschaal stellen om hem te redden. Pas wanneer Fee de echte plannen van Blue ontdekt, beseft ze dat dit haar gevaarlijkste missie ooit is… De ware held verschijnt in de reeks Magische Mysteries bij uitgeverij De Fontein.

Details

Imprint

De Fontein Jeugd

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

27 juli 2022

ISBN

9789026162961

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 6 min

Bestandsgrootte

998 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Scarlett Thomas wilde sinds haar zesde schrijfster worden. Al snel riep The Independent haar uit tot een van de beste jonge schrijvers. Ze woont aan zee in een oud huis vol boeken. De Bovenwereld-trilogie is haar eerste serie jeugdboeken.

Meer auteur Scarlett Thomas Bekijk alles

De magiërs

De magiërs

Scarlett Thomas

€ 13,99
Drakendal

Drakendal

Scarlett Thomas

€ 13,99

Meer spreker Jantine van den Bosch Bekijk alles

De Weyward-vrouwen

Emilia Hart

€ 14,99
Een prachtig slotakkoord
€ 14,99
Een bakkerij in Parijs

Een bakkerij in Parijs

Aimie K. Runyan

€ 14,99
De dag dat de school levend werd
€ 5,99