No escape
No escape

No escape

No escape is opnieuw een spannende jeugdthriller van Cis Meijer. Wanneer Bella spoorloos verdwijnt tijdens een hypnose-act op het schoolfeest, gaat haar vriendin Ivy op onderzoek uit.

Serie

Auteur

Cis Meijer

Spreker

Dafne Holtland

Speelduur

3 uur 8 min

€ 13,99

Beschrijving

Wanneer de lievelingsdocent van Ivy een ludieke afscheidsmail naar school stuurt en verdwijnt, vindt iedereen dat een geslaagde grap. Maar Ivy vindt het raar, want hij zou haar nog helpen voor de aankomende toets. Als haar vriendin Bella na een hypnose-act op het schoolfeest óók spoorloos verdwijnt, gaat Ivy op onderzoek uit. Ze ontdekt een foto waarop Bella zoent met Ivy's crush. Hoe kan ze! Wil Bella hun vriendschap kapotmaken? En heeft haar verdwijning iets te maken met die van hun docent?

‘Vanaf de eerste bladzijde word je gegrepen door het boek. […] Het verhaal is niet alleen spannend, maar heeft ook inhoud. Een aanrader’ Ineke van Nispen, Libris, over Game on van Cis Meijer
Voor lezers vanaf 13 jaar.

Details

Imprint

De Fontein Jeugd

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

29 augustus 2023

ISBN

9789026166662

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 8 min

Bestandsgrootte

172 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Cis Meijer (1970) studeerde film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en werkte jarenlang als televisie-editor. Middelbare scholieren verslinden haar spannende thrillers. Cis Meijer bezoekt veel scholen en boekhandels en zet zich in voor lees- en schrijfbevorderingsprojecten. Haar jeugdthriller Game on is genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury. No escape is haar negende thriller voor jongeren.

Meer auteur Cis Meijer Bekijk alles

Game on

Game on

Cis Meijer

€ 13,99
Blackmail

Blackmail

Cis Meijer

€ 13,99
Jacht

Jacht

Cis Meijer

€ 13,99

Meer spreker Dafne Holtland Bekijk alles

Kinderen van Oekraïne

Kinderen van Oekraïne

Erin Litteken

€ 14,99
Al mijn geheimen

Al mijn geheimen

Lynn Austin

€ 17,99
Vleugje salie en korreltje zout
€ 6,99

Kruisende lijnen

Junichiro Tanizaki

€ 9,99