Luistervoorbeeld

Ten westen van de vrijheid

Ludwig Licht-kwartet 1
SerieLudwig Licht-kwartet deel 1
Auteur Thomas Engström
Voorlezer Bas van Werven
Speelduur 7u 11m 30s
€ 14,99

Beschrijving

juli 2011. In een kapperszaak worden drie Amerikaanse burgers bruut geëxecuteerd. Een week later belt een Amerikaanse vrouw de ambassade in Berlijn met meer informatie. De CIA-top in Berlijn vangt het bericht op en vermoedt een groot complot. Oud-agent en -spion Ludwig Licht wordt ingeschakeld om de vrouw op te sporen, en daarmee begint de jacht op Amerika’s gezworen vijanden. Marrakech, Berlijn en Amerika: plaatsen waar de oude wereld in botsing komt met de moderne. Wie zijn vijanden, wie zijn bondgenoten en wie beschermt onze vrijheid?

Ten westen van de vrijheid van Thomas Engström is het eerste boek in het Ludwig Licht-kwartet: de nieuwe spionagethrillersensatie uit Zweden, waarin de lezer kennismaakt met ex-CIA-agent Ludwig Licht: barkeeper en problem solver.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 17 maart 2017
ISBN 9789026340079
Taal Nederlands
Speelduur 7u 11m 30s
Bestandsgrootte 395 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Engström zet een knalhard verhaal neer […] geschreven in de traditie van het werk van Frederick Forsyth, met snufjes Lee Child en John le Carré.' - De Volkskrant

'Fenomenale thriller met internationale allure.' - Aftonbladet

Over de auteur
Photo Thomas Engström
Thomas Engström

Thomas Engström (1975) is schrijver en journalist op het gebied van internationale politiek en veiligheidsbeleid. Hij studeerde rechten en specialiseerde zich in internationaal recht en mensenrechten. Hij werd Columnist van het Jaar en ontving voor Ten Westen van de vrijheid de prijs voor het Beste Zweedse Debuut. Later werd de thriller ook genomineerd voor het Beste Zweedse Boek van het Jaar. Engström is daarnaast vertaler, onder andere van het werk van Barack Obama en Ian Kershaw.

Toon aanbod