Luistervoorbeeld

Ten zuiden van de hel

Ludwig Licht-kwartet 2
SerieLudwig Licht-kwartet deel 2
Auteur Thomas Engström
Voorlezer Bas van Werven
Speelduur 8u 52m 9s
€ 14,99

Beschrijving

Ten zuiden van de hel is het tweede boek van Thomas Engström in het kwartet over Ludwig Licht, ex-Stasi-agent en cia-topspion in de voormalige ddr, nu barkeeper en freelance problem solver. Het eerste boek uit de serie, Ten westen van de vrijheid, werd genomineerd voor Beste Zweedse Boek van het Jaar.

Pennsylvania, USA, verkiezingen 2012. Een jongeman wordt dood gevonden in een vervallen motel, met een brief waarin hij politicus Ron Harriman ervan beschuldigt zijn hart te hebben gebroken. Ludwig Licht wordt ingehuurd om te achterhalen wat er is gebeurd. Zodra hij ter plaatse is, ontdekt Licht een complot. Naarmate hij dieper infiltreert in de groep die achter de samenzwering zit, worden zijn vermoedens over een onafwendbaar dodelijke afloop steeds sterker.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 7 april 2017
ISBN 9789026340086
Taal Nederlands
Speelduur 8u 52m 9s
Bestandsgrootte 487 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Engström zet een knalhard verhaal neer […] geschreven in de traditie van het werk van Frederick Forsyth, met snufjes Lee Child en John le Carré.’ (de Volkskrant)

"Ergens tussen Lee Child en John le Carré heeft Engström zijn eigen plek gecreëerd. Slimme internationale thrillers van topklasse." (Sydsvenskan)

"Bloedspannend en razendsnel! Geweldig." (Expressen)

"Een buitengewoon verhaleneverteller: Engström behoort tot de crème de la crème van de inmiddels wereldberoemde Zweedse thrillerschrijvers." (Norrköpings Tidningar)

Over de auteur
Photo Thomas Engström
Thomas Engström

Thomas Engström (1975) is schrijver en journalist op het gebied van internationale politiek en veiligheidsbeleid. Hij studeerde rechten en specialiseerde zich in internationaal recht en mensenrechten. Hij werd Columnist van het Jaar en ontving voor Ten Westen van de vrijheid de prijs voor het Beste Zweedse Debuut. Later werd de thriller ook genomineerd voor het Beste Zweedse Boek van het Jaar. Engström is daarnaast vertaler, onder andere van het werk van Barack Obama en Ian Kershaw.

Toon aanbod