Luistervoorbeeld

Het geheugenspel

Verkorte versie
Auteur Nicci French
Voorlezer Dieuwertje Blok
Speelduur 7u 17m 9s
€ 10,99

Beschrijving

Op een koude herfstmorgen wordt in de tuin van een landhuis in Shropshire, Engeland, het lichaam opgegraven van een zestien jaar oud meisje. Het stoffelijk overschot is dat van Natalie Martello, die in de gouden zomer van 1969 spoorloos verdween en al meer dan vijfentwintig jaar wordt vermist.

Voor de familie maakt de vondst van Natalie Martello een einde aan vage dromen en sluimerende hoop en brengt tegelijkertijd een gruwelijk, lang verborgen misdaad aan het licht. Natalie blijkt te zijn vermoord. Maar wie zou zo'n mooi en briljant meisje hebben omgebracht? En hoe heeft die onvoorstelbare misdaad zich voltrokken?

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 26 maart 2019
ISBN 9789026349188
Taal Nederlands
Speelduur 7u 17m 9s
Bestandsgrootte 600 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Fascinerend en meeslepend." (De Volkskrant)

"Intrigerend en onderhoudend. (NRC Handelsblad)

"Het geheugenspel van Nicci French is in zijn geheel uitstekend." (Trouw)

"Boeiend beschreven. - 4 sterren" (Vrij Nederland Detective & Thrillergids)

"Een tot de laatste bladzijde spannende, intelligent opgezette en verzorgd geschreven roman." (De Morgen)

"Een fantastisch, meeslepend boek." (Nouveau)

Over de auteur
Photo Nicci French
Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard (1958) en Sean French (1959) schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal veertien thrillers en twee korte verhalen.

Bezeten van mij en Onderhuids werden genomineerd voor de Trouw Publieksprijs 2000 en 2001. Voor De verborgen glimlach won Nicci French de Zilveren Vingerafdruk 2003, prijs voor het beste spannende boek.

In 2011 verscheen Blauwe maandag, het eerste deel in een nieuwe achtdelige reeks. Met deze reeks, waarvan de delen los van elkaar zijn te lezen, heeft Nicci French zichzelf opnieuw uitgevonden. Hun boeken beheersen al jaren de internationale bestsellerlijsten. In ons land zijn meer dan 5,8 miljoen exemplaren van hun werk verkocht. Het schrijversduo woont in de buurt van Londen.

Toon aanbod