Luistervoorbeeld

Bezeten van mij

Verkorte versie
Auteur Nicci French
Voorlezer Johanna ter Steege
Speelduur 2u 50m 17s
€ 10,99

Beschrijving

Is er iets wat we niet zouden opgeven voor ware liefde?

Alice Loudon is een ogenschijnlijk geslaagde, jonge vrouw: een hechte vriendenkring, een lieve vriend en een succesvolle carrière omgeven haar. Op een dag ontmoet ze een vreemdeling. Zonder een ogenblik na te denken geeft ze haar veilige, geordende bestaan op voor een hartstochtelijke liefdesrelatie met deze man. Het voert haar naar misleiding en verwaarlozing van haar vroegere leven, en naar een duistere verborgen ervaringswereld die haar aantrekt en tegelijkertijd verontrust.

Verkorte versie

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 20 september 2012
ISBN 9789026349201
Taal Nederlands
Speelduur 2u 50m 17s
Bestandsgrootte 84 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Bezeten van mij werd met het maximum aantal sterren bekroon in VN"s Detective & Thrillergids. De intense beschrijving van een obsessieve liefde." (Vrij Nederland)

"Misschien wel het beste boek van het Britse schrijversechtpaar." (Nieuwsblad van het Noorden)

Over de auteur
Photo Nicci French
Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard (1958) en Sean French (1959) schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal veertien thrillers en twee korte verhalen.

Bezeten van mij en Onderhuids werden genomineerd voor de Trouw Publieksprijs 2000 en 2001. Voor De verborgen glimlach won Nicci French de Zilveren Vingerafdruk 2003, prijs voor het beste spannende boek.

In 2011 verscheen Blauwe maandag, het eerste deel in een nieuwe achtdelige reeks. Met deze reeks, waarvan de delen los van elkaar zijn te lezen, heeft Nicci French zichzelf opnieuw uitgevonden. Hun boeken beheersen al jaren de internationale bestsellerlijsten. In ons land zijn meer dan 5,8 miljoen exemplaren van hun werk verkocht. Het schrijversduo woont in de buurt van Londen.

Toon aanbod