Luistervoorbeeld

Laat je bevrijden

Ervaar wat er gebeurt als je echt naar Jezus luistert
Auteur Charles Martin
Spreker Marc-Peter van der Maas
Speelduur 13u 57m 46s
€ 14,99

Beschrijving

n ‘Laat je bevrijden’ brengt Charles Martin de verhalen van Jezus opnieuw tot leven: filmisch, levensecht en ontroerend.

Wat als je Jezus’ woorden echt ter harte neemt, hoe ziet je leven er dan uit? Met een oprechte en nederige houding gidst Charles Martin de lezer in ‘Laat je bevrijden’ door Jezus’ leven op aarde en gaat hij het gesprek aan over thema’s als schaamte, dood, vergeving en de transformerende kracht van liefde. In elk verhaal brengt Martin een bijbelverhaal tot leven: met het verhaal zelf, een reflectie en een gebed.

‘Ik vond de verhalen geweldig en de stukken die me persoonlijk minder aanspraken waren zo doordrenkt van eerlijkheid dat ik zelfs die prachtig en ontroerend vond.’ – Christianity Today

Details

ImprintKokBoekencentrum Fictie
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 14 april 2020
ISBN 9789029728430
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 57m 46s
Bestandsgrootte 1150 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Charles Martin

Charles Martin (1969) stapte uit het bedrijfsleven om zich volledig op het schrijven te kunnen richten. Hij is onder meer bekend van de romans Ver van huis en Over bergen heen, wat is verfilmd door Hany Abu-Assad met Kate Winslet en Idris Elba in de hoofdrollen. Het werk van Charles Martin is in meer dan vijftien talen vertaald. Hij is getrouwd en heeft drie zoons.

Toon aanbod