Luistervoorbeeld

Ik zal je nooit meer

Auteur Tatjana Almuli
Spreker Tatjana Almuli
Speelduur 7u 13m 28s
€ 12,99

Beschrijving

Als Tatjana zestien is overlijdt haar moeder. Aan rouwen komt ze niet toe, ze gaat het verdriet jarenlang uit de weg. Wanneer ze het niet meer kan ontlopen, groeit ook de behoefte haar moeder opnieuw te leren kennen. Wie was ze voordat ze Tatjana's moeder was? Hoe zag haar vrijgevochten bestaan eruit op het Amerikaanse eiland waar ze op haar 21ste naartoe trok? En waarom heeft ze eigenlijk zo jong alles in Nederland achter zich gelaten? Het antwoord op die laatste vraag stelt het leven van Tatjana's moeder in een heel ander daglicht.
Ik zal je nooit meer is een roman over uitgestelde rouw, oude familiegeheimen, en een dochter die de moeder die ze te vroeg verloor toch nog een beetje terugvindt.

'Kun je de eenzaamheid van je ouders erven? In dit moedige, kwetsbare boek brengt een dochter haar jonggestorven moeder weer tot leven, met knetterende confrontaties tot gevolg. Hoopvol en schitterend.' - Helena Hoogenkamp
'Een persoonlijke geschiedenis over rouw, en over hoe de trauma's van onze ouders soms van lichaam op lichaam worden doorgegeven. Ik zal je nooit meer is eerlijk op een buitengewoon troostende manier.' - Hanna Bervoets

Details

ImprintNijgh & Van Ditmar
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 24 februari 2022
ISBN 9789038811253
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 13m 28s
Bestandsgrootte 397 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tatjana Almuli

Tatjana Almuli (1991) studeerde Nederlands en journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam. Op 22-jarige leeftijd nam ze deel aan het televisieprogramma Obese. Sindsdien schrijft ze over thema’s als gewicht, schoonheids- en gezondheidsidealen, zelfbeeld en zelfacceptatie voor Women’s Health en op haar eigen sociale mediakanalen. Daarnaast werkt ze als freelance fotograaf. Knap voor een dik meisje is haar debuut.

Toon aanbod