De studente

De studente

Een sexy moordmysterie van bestsellerauteur Tess Gerritsen en de veelgeprezen thrillerschrijver Gary Braver over een roekeloze affaire en gevaarlijke geheimen

Auteurs

Tess Gerritsen, Gary Braver

Spreker

Sieglinde Michiel

Vertaler

Els Franci-Ekeler

Speelduur

8 uur 18 min

€ 12,99

Let op: dit is een Vlaams gesproken luisterboek. In een aantal gevallen is er ook een Nederlands gesproken versie beschikbaar, maar ruilen na aanschaf is NIET mogelijk. Klik op FRAGMENT hierboven om de stem te beoordelen en gebruik de zoekfunctie of klik op de auteur om eventuele andere versies van dit luisterboek te vinden.

Beschrijving

Taryn Moore is jong, mooi en briljant... Waarom zou ze zelfmoord plegen? Wanneer rechercheur Frankie Loomis de fatale duik van het balkon onderzoekt, denkt ze dat er meer aan de hand is. Haar vermoedens worden versterkt na de autopsie: de studente was zwanger. Het kan reden genoeg zijn voor zelfmoord - of een motief voor moord.

Voor professor Jack Dorian was Taryn de ultieme fantasie: intelligent, innemend en verboden terrein. Maar Taryn kende ook een donkere kant, een gevaarlijke kant die degenen van wie ze hield bedreigde - inclusief Jack. En nu ze dood is, zijn de problemen nog maar net begonnen.

Nadat Frankie een schat aan smerige geheimen ontdekt, vermoedt ze dat Jack de waarheid kent. Hij maakt zich schuldig aan bedrog, maar is hij in staat tot moord?

Details

Imprint

The House of Books

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

9 juli 2021

ISBN

9789044363685

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 18 min

Bestandsgrootte

684 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Tess Gerritsen (Author)
Tess Gerritsen is arts en een bestsellerauteur. Haar populaire thrillerreeks rondom Jane Rizzoli en Maura Isles was jarenlang tevens een internationaal goed bekeken tv-serie. Maar ze schreef ook Speel met vuur, dat voortkwam uit een geschenkboekje dat ze speciaal voor Nederland en België schreef. Na het succes van het laatste deel in de Rizzoli & Isles-serie, Ik weet een geheim, keert ze terug met Schaduw van de nacht, een verleidelijke standalone thriller geschreven.

Gary Braver (Author)
Gary Braver is de auteur van meerdere veelgeprezen thrillers en mysteries. Onder zijn eigen naam, Gary Goshgarian, is hij professor Engels aan de Northeastern University in Boston.

Meer auteur Tess Gerritsen Bekijk alles

De spionne
4.0

De spionne

Tess Gerritsen

€ 12,99
Het spoor terug

Het spoor terug

Tess Gerritsen

€ 9,99
Onder het mes

Onder het mes

Tess Gerritsen

€ 9,99
Vlaams Luister naar mij

Luister naar mij

Tess Gerritsen

€ 12,99

Meer auteur Gary Braver Bekijk alles

De studente

De studente

Tess Gerritsen, Gary Braver

€ 12,99

Meer spreker Sieglinde Michiel Bekijk alles

Vlaams Gaslighting

Gaslighting

Kate Abramson

€ 12,99
Vlaams De middelste dochter

De middelste dochter

Chika Unigwe

€ 12,99
Vlaams Asem

Asem

Leen Dendievel

€ 12,99
Vlaams Luister naar mij

Luister naar mij

Tess Gerritsen

€ 12,99