Luistervoorbeeld

Wolf

Auteur Kristien Hemmerechts
Spreker Kristien Hemmerechts
Speelduur 5u 13m 38s
€ 13,99

Beschrijving

Vladimir Oeltsjenko werd op zijn vijfde levensdag door zijn grootmoeder uit de armen van zijn moeder gestolen. Zo vertelt hij het althans. Maar is het wel waar? Vijftig jaar later is hij nog altijd boos. Zijn woede staat elk ander gevoel in de weg. Hij is ervan overtuigd dat alleen de liefde van een vrouw hem kan redden. Maar waar zal en kan hij die vinden? Wolf neemt de luisteraar mee naar het hart van een man die wil liefhebben, maar daar tot zijn wanhoop niet in lijkt te slagen.

Details

ImprintDe Geus
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 12 april 2018
ISBN 9789044540208
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 13m 38s
Bestandsgrootte 431 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Jammer dat er voor het woord 'meesterlijk' geen vrouwelijk equivalent bestaat. *****' - De Standaard


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kristien Hemmerechts

Kristien Hemmerechts (1955) maakte naast haar vele romans en verhalenbundels ook naam met haar autobiografische essays. Taal zonder mij (1997) is daarvan ongetwijfeld het bekendste. Met haar kenmerkende stijl weet ze de meest ingewikkelde thema’s op een invoelbare manier te verwoorden.

Bij De Geus verschenen tot dusver De dood heeft mij een aanzoek gedaan (2010) en de romans Gitte (2011), Haar bloed (2012) en een heruitgave van Ann (2012). In 2012 volgde Kronkelpaden van het geheugen, waarin ze de werking van het geheugen onderzoekt. In 2014 verscheen De vrouw die de honden eten gaf, een boek dat omwille van het onderwerp (Michelle Martin) veel stof deed opwaaien, en omwille van de kwaliteit veel lof kreeg.

Toon aanbod