Donderdagmiddag. Halfvier.

Donderdagmiddag. Halfvier.

Dit is een boek over kinderen. Over mensen die kinderen willen maar ze niet kunnen krijgen, of ze kunnen krijgen maar ze niet willen, of ze krijgen zonder ze te willen, of ze willen en ook krijgen.

Auteur

Kristien Hemmerechts

Spreker

Kristien Hemmerechts

Speelduur

7 uur 23 min

€ 15,95

Beschrijving

'Dit is een boek over kinderen. Over mensen die kinderen willen maar ze niet kunnen krijgen, of ze kunnen krijgen maar ze niet willen, of ze krijgen zonder ze te willen, of ze willen en ook krijgen. En omdat het een boek over het hebben en krijgen en willen van kinderen is, is het ook een boek over liefde, en over het maken van die kinderen, dat soms in liefde gebeurt, soms ook niet.

Ik heb dit boek geschreven omdat ik stilaan geloof dat de belangrijkste relatie die een mens in zijn of haar leven kan hebben, die met zijn of haar kinderen is, ongeacht het succes of het falen ervan. Meer en meer geloof ik dat ouders onvoorwaardelijk van hun kinderen moeten houden, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn. Dit boek is dan ook opgedragen aan alle kinderen, en dus aan ieder van ons.' (Kristien Hemmerechts)

Details

Imprint

HKM Literatuur

Uitgever

Rubinstein Publishing BV

Publicatiedatum

30 juni 2008

ISBN

9789461492715

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 23 min

Bestandsgrootte

299 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Kristien Hemmerechts (1955) maakte naast haar vele romans en verhalenbundels ook naam met haar autobiografische essays. Taal zonder mij (1997) is daarvan ongetwijfeld het bekendste. Met haar kenmerkende stijl weet ze de meest ingewikkelde thema’s op een invoelbare manier te verwoorden.

Bij De Geus verschenen tot dusver De dood heeft mij een aanzoek gedaan (2010) en de romans Gitte (2011), Haar bloed (2012) en een heruitgave van Ann (2012). In 2012 volgde Kronkelpaden van het geheugen, waarin ze de werking van het geheugen onderzoekt. In 2014 verscheen De vrouw die de honden eten gaf, een boek dat omwille van het onderwerp (Michelle Martin) veel stof deed opwaaien, en omwille van de kwaliteit veel lof kreeg.

Meer auteur Kristien Hemmerechts Bekijk alles

Vlaams Amsterdam retour

Amsterdam retour

Kristien Hemmerechts

€ 5,99
Vlaams Een zuil van zout

Een zuil van zout

Kristien Hemmerechts

€ 7,99
Vlaams Brede heupen

Brede heupen

Kristien Hemmerechts

€ 9,99
Vlaams Margot en de engelen

Margot en de engelen

Kristien Hemmerechts

€ 9,99

Meer spreker Kristien Hemmerechts Bekijk alles

Vlaams Alles verandert

Alles verandert

Kristien Hemmerechts

€ 12,99
Vlaams Taal zonder mij

Taal zonder mij

Kristien Hemmerechts

€ 10,99
Vlaams Wolf

Wolf

Kristien Hemmerechts

€ 11,99