Luistervoorbeeld

Jubelientje leert lezen

Extra: Willem Nijholt zingt een Jubeliedje
SerieJubelientje deel 2
Auteur Hans Hagen
Spreker Hans Hagen, Willem Nijholt
Speelduur 1u 1m 50s
€ 9,49

Beschrijving

Oma leert Jubelientje lezen. Eerst kent ze alleen de woorden kus, opa en ik... samen met oma ontdekt ze dat er een k i p woont in kus, opa en ik. Stukje bij beetje leert Jubelientje lezen en schrijven. Oma - maan - kus - mus. Lezen is hartstikke leuk! Je kunt samen met Jubelientje het geheim van letters en woorden ontraadselen.

De boeken van Jubelientje kregen verschillende prijzen: een Vlag en Wimpel, een Pluim van de Maand en ze werden vier keer getipt door de Kinderjury.

Hans Hagen schreef speciaal voor dit luisterboek een Jubeliedje. Floor Minnaert maakte de muziek en het wordt gezongen door Willem Nijholt.

Inhoud
1. Jubelientje leert lezen (liedje)
2. Kip
3. Het toverboek
4. Sterren
5. Een stil spel
6. De huurhond
7. De bril
8. Vergeten
9. Waterijsjes
10. Beschuit
11. Vier bosjes van vijf
12. De knikkerboom
13. Geld maken
14. Duiken
15. De voetvrouw
16. Haren sparen
17. Goudje de vis
18. Jubelientje leert lezen (liedje)

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 8 februari 2013
ISBN 9789045123783
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 1m 50s
Bestandsgrootte 67 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Een alltime favorite voor veel kinderen' - Het Parool


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Hans Hagen

Hans Hagen (1955) was leraar Nederlands, speldocent en redacteur van een jeugdtijdschrift voor hij full-time schrijver werd. Hij kreeg de Gouden Griffel voor De dans van de drummers en vier Zilveren Griffels voor Het gouden oog, Het is nacht, we gaan op jacht, De kat en de adelaar en Zwaantje en Lolly Londen. Daarnaast kreeg hij ook drie Vlag en Wimpels, o.a. voor het eerste deel uit de Jubelientje-serie. Verkocht werd bekroond met de Glazen Globe en de Woutertje Pieterse Prijs.

De boeken Koning Gilgamesj en Maliff en de wolf bewerkte Hans met muzikant Erik Karsemeijer tot 'Vertellingen in woord en klank', (familie) voorstellingen voor scholen, bibliotheken en theaters.

Met Monique Hagen schreef hij twee prentenboeken: Banaan en De opruimspin, en de vier dichtbundels Daar komt de tijger, Misschien een olifant, Jij bent de liefste en Van mij en van jou.

Monique en Hans schreven ook een informatief boek over paarden: Het paardenboek. Het verscheen mei 2005. Ze spelen met het idee een tweede deel te schrijven, omdat lang niet alles over paarden in het eerste boek paste.

Boeken van Hans Hagen zijn in elf landen in dertien talen vertaald.

Toon aanbod