Luistervoorbeeld

Over en uit

Auteur Marion van de Coolwijk
Voorlezer Wietske Janssen
Speelduur 7u 45m 59s
€ 9,99

Beschrijving

Emiel heeft een succesvolle carrière als app-ontwikkelaar. Hij is getrouwd met Roos en ze hebben een dochtertje, Tirza. Ogenschijnlijk leiden ze een gelukkig gezinsleven. Maar de spanningen nemen langzamerhand toe. Emiel staat onder grote druk als hij niet al zijn klanten tevreden kan houden. Roos is jaloers op zijn naar haar idee wel erg amicale relatie met de bloedmooie au pair. En hun rijkdom blijkt ook een heel gevaarlijke kant te hebben als Tirza wordt ontvoerd.

Details

ImprintKarakter Uitgevers
UitgeverXander Uitgevers
Publicatiedatum 31 augustus 2018
ISBN 9789045214405
Taal Nederlands
Speelduur 7u 45m 59s
Bestandsgrootte 640 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Marion van de Coolwijk
Marion van de Coolwijk

Marion van de Coolwijk (1959) is geboren in Amsterdam en woont in een kleine stad in Noord-Holland. Daar woont ze samen met haar man Ed, twee zonen Rimme en Jard, een hond, een schildpad en twee konijnen.

Marion is van oorsprong leerkracht, maar ze schrijft ook al heel lang kinderboeken. Haar eerste boek was Flippa Flodderhoed (1988). Marion maakt ook lesboeken voor scholen en ze helpt kinderen die niet zo goed kunnen leren, bijvoorbeeld kinderen met dyslexie.

Ze vertelt daarover op scholen en in bibliotheken. Ze geeft ook advies aan leerkrachten en ouders. Marion heeft ook een boek geschreven over dyslexie: Ik ben niet bom!

Marion heeft al bijna 200 kinderboeken geschreven en wil er nog veel meer schrijven.

Toon aanbod