Luistervoorbeeld

De hondenmoorden

Oxen
SerieOxen deel 1
Auteur Jens Henrik Jensen
Spreker Marc-Peter van der Maas
Speelduur 12u 54m 20s
€ 9,49

Beschrijving

Niels Oxen, de hoogst onderscheiden soldaat die ooit in het Deense leger gediend heeft, is aan lager wal geraakt. In de hoop zijn innerlijke demonen af te schudden, reist hij af naar het noorden. Daar wil hij zijn kamp opslaan in de bossen en een eenvoudig leven leiden. Zijn droom verandert in een nachtmerrie als hij opeens beschouwd wordt als hoofdverdachte van de moord op een voormalig ambassadeur.

De veiligheidsdienst is opvallend snel na de moord ter plaatse, en voordat Oxen ook maar iets heeft kunnen inbrengen is hij samen met de onorthodoxe agent Margrethe Franck betrokken bij het onderzoek naar een serie mysterieuze moorden. Het verbindende element: opgehangen honden.

Oxentrilogie, deel 1.

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 9 augustus 2016
ISBN 9789046170328
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 54m 20s
Bestandsgrootte 709 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De hondenmoorden is in spanning en snelheid een thriller die boven het gemiddelde Scandinavische aanbod uitstijgt.' - Trouw Letter & Geest

'Dit is er weer zo eentje, zo'n Deense thriller die je niet meer weg kunt leggen. Lezen met je oorwarmers op.' - Veronica Magazine

'Veelzijdig en veelbelovend.' - Friesch Dagblad

'De manier waarop Jensen ons kennis laat maken met Oxen is indrukwekkend.' - Trouw


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen (1963) is journalist en thrillerschrijver. In 1997 debuteerde hij met Wiener Ringen. Zijn Niels Oxen-trilogie, waarvan het eerste deel in de zomer van 2015 in Nederland verschijnt, betekende zijn grote doorbraak in Denemarken en daarbuiten.

Toon aanbod