Luistervoorbeeld

De schaduwmannen

Oxen 2
SerieOxen deel 2
Auteur Jens Henrik Jensen
Spreker Marc-Peter van der Maas
Speelduur 14u 29m 47s
€ 9,49

Beschrijving

Niels Oxen, de hoogst gedecoreerde soldaat die ooit diende in het Deense leger, woont en werkt onder een valse identiteit op een viskwekerij in Jutland. Hij is paranoïde en lijdt aan verschrikkelijke nachtmerries. Hij verbergt een persoonlijk geheim dat hem op de been houdt, maar dat hem ook zijn leven kan kosten.

Dan wordt de directeur van een kasteelmuseum dood gevonden in de zaal van het kasteel waar vroeger het zogeheten ‘Danehof’ samenkwam – een mythische kring van invloedrijke mannen in Denemarken, een groepering die vele eeuwen teruggaat. De moord vormt het startschot voor een reeks schokkende gebeurtenissen. Slechts enkelen vermoeden dat er een connectie is met Oxen. Een van hen is zijn voormalige partner van de Inlichtingendienst, Margrethe Franck. Zij is al meer dan een jaar op zoek naar Oxen. Als ze hem eindelijk vindt, bezegelt ze daarmee zowel zijn lot als het hare…

Opeens vormt Oxen het doel van een klopjacht. Oxen en Franck slaan opnieuw de handen ineen tegen de machtige mannen in de schaduw van de macht.

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 28 september 2016
ISBN 9789046170335
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 29m 47s
Bestandsgrootte 796 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De manier waarop Jensen ons met Oxen kennis laat maken is indrukwekkend.' - Trouw


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen (1963) is journalist en thrillerschrijver. In 1997 debuteerde hij met Wiener Ringen. Zijn Niels Oxen-trilogie, waarvan het eerste deel in de zomer van 2015 in Nederland verschijnt, betekende zijn grote doorbraak in Denemarken en daarbuiten.

Toon aanbod