Luistervoorbeeld

Nachtrijder

SerieDe laatste Wachter deel 3
Auteur Alexandra Penrhyn Lowe
Spreker Anne van Veen
Speelduur 10u 21m 58s
€ 9,99

Beschrijving

Met het openen van de Rode Poort heeft Eveline een vernietigende kracht losgelaten: een horde demonen – de Wilde Jacht – trekt over de aarde en zaait dood en verderf. Geen Wachter is meer veilig.
Verteerd door schuldgevoel zoekt Eveline samen met de overgebleven Wachters en Cleo naar een oplossing. Maar de Wilde Jacht wordt elke dag sterker en moordt doelgericht de laatst overbleven Wachters uit.
Al is Eveline nu ingewijd als volwaardig Wachter en beschikt ze eindelijk over de dodelijke kracht om terug te vechten, alleen een levensgroot offer lijkt de demonen te kunnen stoppen, voordat de nacht voor altijd zal neerdalen over Evelines wereld.

Nachtrijder is het derde deel in de razendspannende jeugdserie 'De laatste Wachter'.

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 18 november 2016
ISBN 9789046170724
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 21m 58s
Bestandsgrootte 569 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Alexandra Penrhyn Lowe

Alexandra Penrhyn Lowe (1974) is de schrijver achter de immens populaire boeken bij de televisieserie Het Huis Anubis, waarvan maar liefst 1 miljoen exemplaren werden verkocht. Daarnaast werkte ze als scenarioschrijver aan jeugdseries en -films zoals Anubis en VRijland en bedacht ze de serie Vrolijke Kerst. Momenteel adapteert ze de YA-thrillers Vals van Mel Wallis de Vries en De Kick van Helen Vreeswijk tot bioscoopfilms.

In 2012 verscheen haar eigen YA-thriller Sevenster, het eerste boek in de serie De laatste Wachter. Sevenster werd bekroond met de Crimezone Award voor beste YA-thriller van het jaar.

Wolfsbloed, het vervolg op Sevenster, verscheen in het voorjaar van 2015. Nachtrijder, het derde deel, verschijnt in het najaar van 2016.

Alexandra woont in Amsterdam met haar man Klaas, hun dochtertje en hun tandeloze kat Noek.

Toon aanbod