Luistervoorbeeld

Wolfsbloed

De laatste Wachter - Boek 2
SerieDe laatste Wachter deel 2
Auteur Alexandra Penrhyn Lowe
Spreker Anne van Veen
Speelduur 10u 34m 42s
€ 9,99

Beschrijving

Eveline is in levensgevaar. Haar ontwaakte Wachtergave maakt haar een prooi voor demonen en de Broeders van Belial. Ze moet haar oude leven opgeven, weg van haar beste vriendin Cleo en haar grote liefde Azer.
Ze belandt in een Wachterhuis in Parijs, maar hoort ze daar wel thuis? Want Eveline kan niet vechten, niet doden en ze mist de vernietigende Wachterkracht waar Wachters mee geboren worden.
Toch moet ze de strijd aangaan – het is haar enige kans om haar moeder te bevrijden uit de klauwen van de duivelse Broeders. Maar de prijs voor Evelines gevecht wordt betaald in bloed.

Wolfsbloed is de ijzingwekkende opvolger van Sevenster in de serie 'De laatste Wachter'. #delaatstewachter

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 22 december 2016
ISBN 9789046170731
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 34m 42s
Bestandsgrootte 581 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Alexandra Penrhyn Lowe

Alexandra Penrhyn Lowe (1974) is de schrijver achter de immens populaire boeken bij de televisieserie Het Huis Anubis, waarvan maar liefst 1 miljoen exemplaren werden verkocht. Daarnaast werkte ze als scenarioschrijver aan jeugdseries en -films zoals Anubis en VRijland en bedacht ze de serie Vrolijke Kerst. Momenteel adapteert ze de YA-thrillers Vals van Mel Wallis de Vries en De Kick van Helen Vreeswijk tot bioscoopfilms.

In 2012 verscheen haar eigen YA-thriller Sevenster, het eerste boek in de serie De laatste Wachter. Sevenster werd bekroond met de Crimezone Award voor beste YA-thriller van het jaar.

Wolfsbloed, het vervolg op Sevenster, verscheen in het voorjaar van 2015. Nachtrijder, het derde deel, verschijnt in het najaar van 2016.

Alexandra woont in Amsterdam met haar man Klaas, hun dochtertje en hun tandeloze kat Noek.

Toon aanbod