Luistervoorbeeld

Sevenster

SerieDe laatste Wachter deel 1
Auteur Alexandra Penrhyn Lowe
Spreker Anne van Veen
Speelduur 13u 28m 43s
€ 9,99

Beschrijving

Eveline heeft maar één zorg deze zomer: een echt leuke jongen vinden met wie ze voor het eerst kan zoenen. Maar dan roept ze geesten op tijdens een feestje – tegen de waarschuwing van haar pleegmoeder in – en nu ziet ze plotseling dingen die andere mensen niet zien.

Doodsbang dat ze bezeten is door een kwade geest, probeert ze een manier te vinden om alles terug te draaien. Maar dan hoort ze van een waarzegster dat ze de eeuwenoude gave van de Wachters heeft – een gave die was afgeschermd, maar nu is wakker gemaakt. Een gave waardoor ze geesten en demonen kan zien. En zij zien haar ook.

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 28 oktober 2016
ISBN 9789046170748
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 28m 43s
Bestandsgrootte 740 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Alexandra Penrhyn Lowe

Alexandra Penrhyn Lowe (1974) is de schrijver achter de immens populaire boeken bij de televisieserie Het Huis Anubis, waarvan maar liefst 1 miljoen exemplaren werden verkocht. Daarnaast werkte ze als scenarioschrijver aan jeugdseries en -films zoals Anubis en VRijland en bedacht ze de serie Vrolijke Kerst. Momenteel adapteert ze de YA-thrillers Vals van Mel Wallis de Vries en De Kick van Helen Vreeswijk tot bioscoopfilms.

In 2012 verscheen haar eigen YA-thriller Sevenster, het eerste boek in de serie De laatste Wachter. Sevenster werd bekroond met de Crimezone Award voor beste YA-thriller van het jaar.

Wolfsbloed, het vervolg op Sevenster, verscheen in het voorjaar van 2015. Nachtrijder, het derde deel, verschijnt in het najaar van 2016.

Alexandra woont in Amsterdam met haar man Klaas, hun dochtertje en hun tandeloze kat Noek.

Toon aanbod