Luistervoorbeeld

Leeuwenhart

SerieDe laatste Wachter deel 4
Auteur Alexandra Penrhyn Lowe
Spreker Anne van Veen
Speelduur 10u 48m 46s
€ 9,99

Beschrijving

Er is geen weg terug – Eveline Sevenster moet de strijd aangaan met een onverslaanbare vijand: de onsterfelijke Broeders van Belial. Zonder hun zielen zijn ze gevaarlijker en machtiger dan ooit, en onder aanvoering van hun nieuwe leider ronselen ze tieners van over de hele wereld voor hun genootschap. Wie zich niet bij hen wil aansluiten, sterft.

De balans tussen goed en kwaad is verstoord en demonen razen over de aarde, zaaien dood en verderf en nestelen zich in de lichamen van tienduizenden onschuldige mensen. De aarde stevent in een spiraal van toenemend geweld af op haar ondergang.

Met het zwaard van Jeanne d’Arc in haar bezit, is Eveline aangewezen om de wereld te redden. Maar… is ze klaar voor deze taak?

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 10 april 2018
ISBN 9789046171493
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 48m 46s
Bestandsgrootte 594 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Alexandra Penrhyn Lowe

Alexandra Penrhyn Lowe (1974) is de schrijver achter de immens populaire boeken bij de televisieserie Het Huis Anubis, waarvan maar liefst 1 miljoen exemplaren werden verkocht. Daarnaast werkte ze als scenarioschrijver aan jeugdseries en -films zoals Anubis en VRijland en bedacht ze de serie Vrolijke Kerst. Momenteel adapteert ze de YA-thrillers Vals van Mel Wallis de Vries en De Kick van Helen Vreeswijk tot bioscoopfilms.

In 2012 verscheen haar eigen YA-thriller Sevenster, het eerste boek in de serie De laatste Wachter. Sevenster werd bekroond met de Crimezone Award voor beste YA-thriller van het jaar.

Wolfsbloed, het vervolg op Sevenster, verscheen in het voorjaar van 2015. Nachtrijder, het derde deel, verschijnt in het najaar van 2016.

Alexandra woont in Amsterdam met haar man Klaas, hun dochtertje en hun tandeloze kat Noek.

Toon aanbod