Luistervoorbeeld

De schitterende doden

Hij zou haar kunnen doden. Zij zou het kunnen toelaten
Auteur Belinda Bauer
Voorlezer Anne van Veen
Speelduur 10u 29m 18s
€ 9,49

Beschrijving

Hij zou haar kunnen doden.
Zij zou het kunnen toelaten.

Eve Singer is op zoek naar de dood. Haar carrière als misdaadverslaggever lijkt voortijdig aan zijn eind te komen en ze is bereid om alles te doen om haar op sensatie beluste publiek tevreden te stellen. De moordenaar is ook op zoek naar de dood, om aan iedereen de schoonheid van het sterven te laten zien. Hij kondigt zijn macabere optredens van te voren aan en zorgt ervoor dat deze voor iedereen te zien zijn.
Wanneer de moordenaar contact opneemt met Eve, grijpt ze deze kans om als eerste de moorden te verslaan met beide handen aan.

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 3 juli 2017
ISBN 9789046170878
Taal Nederlands
Speelduur 10u 29m 18s
Bestandsgrootte 576 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Pakkend, ontroerend, sympathieke heldin. Bauer overtreft zichzelf met deze prettige thriller.' (Trouw)

Over de auteur
Photo Belinda Bauer
Belinda Bauer

Belinda Bauer (1962) heeft gewerkt als journalist en scenarioschrijfster. In 1993 won ze met haar eerste scenario de Carl Foreman/Bafta Award for Young British Screenwriters. Inmiddels gebruikt ze haar filmideeën voor boeken. Haar boek Rusteloos land won de Gold Dagger Award, een uitzonderlijke prestatie voor een debuut. Daarna volgden Opgesloten, Verdiende loon en Wat dood is. In 2013 won ze voor al haar werk de CWA Dagger in the Library, en in 2014 werd haar boek Wat dood is gekozen tot ‘Crime Novel of the Year’. Belinda Bauer woont in Wales.

Toon aanbod