Luistervoorbeeld

De ziener

Vijf voetafdrukken in het cement zijn het enige waaruit blijkt dat Daniel Buck hier ooit is geweest...
Auteur Belinda Bauer
Voorlezer Anne van Veen
Speelduur 10u 23m 48s
€ 15,99

Beschrijving

Gisteren waren ze nog een doodgewone familie: Anna en James Buck, en hun kleine jongen Daniel. Maar in een moment van onoplettendheid veranderde alles. Een voordeur die niet goed dicht was… en Daniel was weg. Nu zijn Anna en James twee vreemden die elkaar niet meer recht in de ogen kunnen kijken. Wantrouwen en stille verwijten vullen de leemte die hun zoon heeft achtergelaten.

Maar Anna zet alles op alles om Daniel terug te vinden – een vierjarige verdwijnt niet zomaar in het niets. Haar wanhopige zoektocht leidt haar naar de rand van de afgrond. En eroverheen...

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 24 juni 2019
ISBN 9789046172353
Taal Nederlands
Speelduur 10u 23m 48s
Bestandsgrootte 571 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Belinda Bauer
Belinda Bauer

Belinda Bauer (1962) heeft gewerkt als journalist en scenarioschrijfster. In 1993 won ze met haar eerste scenario de Carl Foreman/Bafta Award for Young British Screenwriters. Inmiddels gebruikt ze haar filmideeën voor boeken. Haar boek Rusteloos land won de Gold Dagger Award, een uitzonderlijke prestatie voor een debuut. Daarna volgden Opgesloten, Verdiende loon en Wat dood is. In 2013 won ze voor al haar werk de CWA Dagger in the Library, en in 2014 werd haar boek Wat dood is gekozen tot ‘Crime Novel of the Year’. Belinda Bauer woont in Wales.

Toon aanbod