Luistervoorbeeld

Wolf

SerieOxen deel 4
Auteur Jens Henrik Jensen
Spreker Marc-Peter van der Maas
Speelduur 15u 48m 52s
€ 13,99

Beschrijving

Oorlogsveteraan Niels Oxen leeft een rustig leven in zijn appartement in een buitenwijk van Kopenhagen. Hij kijkt uit naar de tweewekelijkse bezoeken van zijn zoon, ook al loopt hun relatie niet altijd even soepel.

Als Axel Mossman, het voormalige hoofd van de Deense politieke inlichtingendienst, hem vraagt of hij een vermiste boer op wil sporen in Jutland, zegt Oxen aanvankelijk nee. Maar wanneer hij ontdekt dat hij de klus kan combineren met een tripje met zijn zoon, zegt hij toch toe.

Oxens schijnbaar eenvoudige taak leidt hem naar onbekend terrein, waar verschillende soorten wolven zijn pad kruisen en hem terugvoeren naar het verleden van zijn voormalige partner Margrethe Franck. Haar verhaal blijkt veel geheimzinniger en duisterder dan iedereen voor mogelijk had gehouden.

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 12 juni 2019
ISBN 9789046172070
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 48m 52s
Bestandsgrootte 869 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Een intelligente thriller met verschillende verhaallijnen, die vol zit met verrassende plotwendingen en intriges. Maatschappijkritiek gaat Jensen niet uit de weg. Het verhaal mondt uit in een verrassende en enerverende ontknoping. Een thriller van hoog niveau.' - AD Magazine


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen (1963) is journalist en thrillerschrijver. In 1997 debuteerde hij met Wiener Ringen. Zijn Niels Oxen-trilogie, waarvan het eerste deel in de zomer van 2015 in Nederland verschijnt, betekende zijn grote doorbraak in Denemarken en daarbuiten.

Toon aanbod