Luistervoorbeeld

Droomuitzicht

Auteur Sarah Morgenthaler
Spreker Kristel van Eijk
VertalerIneke de Groot
Speelduur 9u 57m 8s
€ 13,99

Beschrijving

De carrière van voormalig Hollywood-lieveling River Lane is bergafwaarts aan het gaan. Vastbesloten omeen nieuwe start te maken, achter de camera dit keer, wil ze een documentaire opnemen over het pittoreske stadje Moose Springs, Alaska. Dat zou eenvoudig moeten zijn, maar de bewoners moeten niks hebben van River. Toch wil deze docu maken, en zichzelf bewijzen, wat er ook voor nodig is. Of welke berg ze hier (letterlijk) ook voor moet beklimmen.
Easton Lockett mag dan een goedmoedige reus zijn, hij weet het een en ander van survival. Als hij iedereen bij de les houdt, kan hij River en haar crew veilig over Mount Veil leiden. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. De natuur is wilder dan ooit, de cameraman is vastbesloten in een ravijn te belanden en de actrice is mooi, maar kent geen angst. Vallen voor River maakt zijn werk er niet makkelijker op, en hij weet niet hoe lang hij haar prachtige lach nog kan weerstaan. Als het weer omslaat en iedereen in gevaar komt, moet Easton alles uit de kast halen om de groep weer veilig thuis te krijgen… en om River ervan te overtuigen dat haar thuis bij hem is.

‘Zowel fans van Morgenthaler als gloednieuwe lezers zullen deze heerlijke romance verslinden – en hardop moeten lachen om een onverwacht hilarisch personage: een smoorverliefde marmot. Dit is een traktatie.’ Publishers Weekly

Details

UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 26 juli 2021
ISBN 9789046174418
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 57m 8s
Bestandsgrootte 547 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.