Luistervoorbeeld

Gladiator

SerieOxen deel 5
Auteur Jens Henrik Jensen
Spreker Marc-Peter van der Maas
VertalerCorry van Bree
Speelduur 15u 38m 47s
€ 15,99

Beschrijving

Met tegenzin is voormalig topmilitair Niels Oxen begonnen aan de behandeling van de PTSS die hem al jaren plaagt. Een psycholoog haalt hem over om tijdens een survivaltrip naar een afgelegen gebied mentor te worden van een groep veteranen die ook lijden aan PTSS.
Als hij thuiskomt, wordt hij opgewacht door een oude bekende: Axel Mossman van PET, de Deense nationale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. Hij is met tegenzin met pensioen gegaan, maar is door zijn opvolger gestuurd om Oxen te vragen PET te helpen in een explosieve zaak: een aantal oorlogsveteranen is op verschillende plaatsen in het land geliquideerd, en de vaardigheden van Oxen als ervaren soldaat en als scherpzinnig onderzoeker zijn nodig.
Wanneer Oxen akkoord gaat wordt hij herenigd met zijn oude partner en vriendin Margrethe Franck, en de twee proberen de vele draden van de complexe zaak te verbinden. Midden in het onderzoek verliest Margrethe Franck plotseling het contact met Oxen. Hij is ogenschijnlijk van de aardbodem verdwenen en zij begint aan een wanhopige zoektocht.
Oxen levert op zijn beurt een strijd op leven en dood met onbekende vijanden die geen enkele waarde lijken te hechten aan menselijk leven.

Details

UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 25 augustus 2022
ISBN 9789046176924
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 38m 47s
Bestandsgrootte 859 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen (1963) is journalist en thrillerschrijver. In 1997 debuteerde hij met Wiener Ringen. Zijn Niels Oxen-trilogie, waarvan het eerste deel in de zomer van 2015 in Nederland verschijnt, betekende zijn grote doorbraak in Denemarken en daarbuiten.

Toon aanbod