Luistervoorbeeld

De zeven eigenschappen voor managers

jezelf managen, anderen leiden, talent stimuleren
Auteur Stephen R. Covey
Voorlezer Floris van den Broek
Speelduur 1u 15m 11s
€ 19,99

Beschrijving

Bent u in staat het potentieel van een team naar boven te halen en nieuwe successen te boeken? De zeven eigenschappen voor managers is een unieke benadering van leiderschap die leidt tot grootse, langdurende en vérdragende resultaten.

De zeven eigenschappen voor managers leert u hoe u effectief en plezierig om kunt gaan met de verantwoordelijkheden en taken die bij een leider horen, zoals conflicthantering, prioriteiten stellen, verantwoordelijkheid nemen, vertrouwen winnen, samenwerking, en persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling bevorderen. Volgens Covey houdt een succesvol leider te allen tijde rekening met rechtvaardigheid, integriteit, waardigheid, dienstbaarheid en kwaliteit.

In de vorm van een luisterboek worden Coveys ideeën nog gemakkelijker toegankelijk; handig om af en toe eens uit de kast te halen, ter herinnering of ondersteuning. Dit luisterboek frist de klassieke zeven eigenschappen van Stephen Covey weer helemaal op waardoor u de kwaliteit van uw persoonlijke leven, uw producten, diensten en organisatie kunt verbeteren. Met zijn inspirerende inzichten en herkenbare anekdotes weet Stephen Covey iedereen te doordringen van het belang van de zeven eigenschappen.

Inhoud
1. Inleiding
2. Eigenschap 1: Wees proactief
3. Eigenschap 2: Begin met het einde voor ogen
4. Eigenschap 3: Belangrijke zaken eerst
5. Eigenschap 4: Denk win-win
6. Eigenschap 5: Eerst begrijpen, dan begrepen worden
7. Eigenschap 6: Synergie
8. Eigenschap 7: Houd de zaag scherp
9. Vraag en antwoord

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 5 september 2013
ISBN 9789047007067
Taal Nederlands
Speelduur 1u 15m 11s
Bestandsgrootte 49 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Stephen R. Covey
Stephen R. Covey

Stephen R. Covey (1932-2012) heeft er zijn levenswerk van gemaakt om mensen te laten zien hoe elk individu de regie kan nemen over zijn of haar eigen leven. Hij was een gedreven docent, organisatieadviseur en auteur, en medeoprichter van de gerenommeerde advies- en trainingsorganisatie FranklinCovey, die vestigingen heeft in 123 landen.

Er zijn meer dan twintig miljoen boeken van hem verkocht (in 38 talen), en De zeven eigenschappen van effectief leiderschap is uitgeroepen tot het belangrijkste businessboek van de twintigste eeuw. Van De 8ste eigenschap werden bijna 400.000 exemplaren verkocht.

Toon aanbod