De zeven eigenschappen voor managers
De zeven eigenschappen voor managers

De zeven eigenschappen voor managers

jezelf managen, anderen leiden, talent stimuleren

Bent u in staat het potentieel van een team te benutten en nieuwe successen te boeken? Beluister deze unieke benadering van leiderschap die leidt tot grootse, langdurende en vérdragende resultaten.

Auteur

Stephen R. Covey

Spreker

Floris van den Broek

Speelduur

1 uur 15 min

€ 19,99

Beschrijving

Bent u in staat het potentieel van een team naar boven te halen en nieuwe successen te boeken? De zeven eigenschappen voor managers is een unieke benadering van leiderschap die leidt tot grootse, langdurende en vérdragende resultaten.

De zeven eigenschappen voor managers leert u hoe u effectief en plezierig om kunt gaan met de verantwoordelijkheden en taken die bij een leider horen, zoals conflicthantering, prioriteiten stellen, verantwoordelijkheid nemen, vertrouwen winnen, samenwerking, en persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling bevorderen. Volgens Covey houdt een succesvol leider te allen tijde rekening met rechtvaardigheid, integriteit, waardigheid, dienstbaarheid en kwaliteit.

In de vorm van een luisterboek worden Coveys ideeën nog gemakkelijker toegankelijk; handig om af en toe eens uit de kast te halen, ter herinnering of ondersteuning. Dit luisterboek frist de klassieke zeven eigenschappen van Stephen Covey weer helemaal op waardoor u de kwaliteit van uw persoonlijke leven, uw producten, diensten en organisatie kunt verbeteren. Met zijn inspirerende inzichten en herkenbare anekdotes weet Stephen Covey iedereen te doordringen van het belang van de zeven eigenschappen.

Inhoud
1. Inleiding
2. Eigenschap 1: Wees proactief
3. Eigenschap 2: Begin met het einde voor ogen
4. Eigenschap 3: Belangrijke zaken eerst
5. Eigenschap 4: Denk win-win
6. Eigenschap 5: Eerst begrijpen, dan begrepen worden
7. Eigenschap 6: Synergie
8. Eigenschap 7: Houd de zaag scherp
9. Vraag en antwoord

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

5 september 2013

ISBN

9789047007067

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 15 min

Bestandsgrootte

49 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Stephen R. Covey (1932-2012) heeft er zijn levenswerk van gemaakt om mensen te laten zien hoe elk individu de regie kan nemen over zijn of haar eigen leven. Hij was een gedreven docent, organisatieadviseur en auteur, en medeoprichter van de gerenommeerde advies- en trainingsorganisatie FranklinCovey, die vestigingen heeft in 123 landen.

Er zijn meer dan twintig miljoen boeken van hem verkocht (in 38 talen), en De zeven eigenschappen van effectief leiderschap is uitgeroepen tot het belangrijkste businessboek van de twintigste eeuw. Van De 8ste eigenschap werden bijna 400.000 exemplaren verkocht.

Meer auteur Stephen R. Covey Bekijk alles

De zeven eigenschappen van een sterk gezin
€ 14,99
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap
€ 19,99
Ontwerp je persoonlijke missie
€ 9,99
30 methoden van beïnvloeding
€ 6,99

Meer spreker Floris van den Broek Bekijk alles

De 8ste eigenschap

De 8ste eigenschap

Stephen R. Covey

€ 19,99