Luistervoorbeeld

De zeven eigenschappen van een sterk gezin

Auteur Stephen R. Covey
Spreker Ronald Top
VertalerVanja Walsmit
Speelduur 12u 47m 11s
€ 14,99

Beschrijving

In deze ingekorte versie van ‘De zeven eigenschappen van een succesvol gezin’ legt Stephen Covey zijn wereldberoemde eigenschappen uit aan de hand van herkenbare gezinssituaties. Met tips en gesprekspunten om het direct in de praktijk te brengen met tieners en kinderen. Hoe overwin je negatieve emoties, hoe geef je feedback en hoe maak je tijd voor elkaar? Covey laat in ‘De zeven eigenschappen van een succesvol gezin’ zien hoe je een stabiel en liefdevol gezin op kunt bouwen, waarvan de positieve effecten generaties lang zullen doorwerken. Een inspirerend en praktisch boek voor iedereen die op zoek is naar een sterke en harmonieuze thuisbasis

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 12 oktober 2021
ISBN 9789047014065
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 47m 11s
Bestandsgrootte 1053 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Stephen R. Covey

Stephen R. Covey (1932-2012) wordt wereldwijd gezien als de grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling. Hij was een veelgevraagd en gedreven coach, schrijver en spreker, en medeoprichter van de gerenommeerde advies- en trainingsorganisatie FranklinCovey, die vestigingen heeft in 123 landen.

Zijn beroemde boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap werd in 38 talen vertaald. Er zijn meer dan 25 miljoen exemplaren van verkocht, waarvan ruim 350.000 in Nederland en België. Van De 8ste eigenschap werden bijna 400.000 exemplaren verkocht.

Toon aanbod