Ontwerp je persoonlijke missie
Ontwerp je persoonlijke missie

Ontwerp je persoonlijke missie

Begin met het einde voor ogen

Stephen Covey, bestsellerauteur en grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling, reikt je de handvatten aan om vandaag nog te beginnen met je toekomst.

Auteur

Stephen R. Covey

Spreker

Roel Fooij

Speelduur

1 uur 34 min

€ 9,99

Beschrijving

Stephen Covey, bestsellerauteur en grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling, reikt je in ‘Ontwerp je persoonlijke missie’ de handvatten aan om vandaag nog te beginnen met je toekomst. In zijn wereldwijde bestseller ‘De zeven eigenschappen’ stelt Covey dat effectieve mensen worden gemotiveerd door hun eigen missie en hun leven leiden volgens bepaalde principes. Ineffectieve mensen volgen de agenda van anderen en laten hun leven bepalen door zaken die zich toevallig aandienen. Eigenschap 2, Begin met het einde voor ogen, gaat hierover. Maar hoe ontdek je dan volgens welke waarden jij leeft en welke missie je hebt? Covey geeft inzicht in de onderliggende principes en in de diepere werking van ons gedrag en helpt hij je met praktische oefeningen en opdrachten. Door een persoonlijke missie te ontwerpen, krijg je meer inzicht in wat jou drijft en waarheen. Want: ‘Als de ladder niet tegen de juiste muur staat, brengt elke stap die je zet je alleen maar dichter bij de verkeerde bestemming.'

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

20 november 2019

ISBN

9789047013877

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 34 min

Bestandsgrootte

130 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Stephen R. Covey (1932-2012) heeft er zijn levenswerk van gemaakt om mensen te laten zien hoe elk individu de regie kan nemen over zijn of haar eigen leven. Hij was een gedreven docent, organisatieadviseur en auteur, en medeoprichter van de gerenommeerde advies- en trainingsorganisatie FranklinCovey, die vestigingen heeft in 123 landen.

Er zijn meer dan twintig miljoen boeken van hem verkocht (in 38 talen), en De zeven eigenschappen van effectief leiderschap is uitgeroepen tot het belangrijkste businessboek van de twintigste eeuw. Van De 8ste eigenschap werden bijna 400.000 exemplaren verkocht.

Meer auteur Stephen R. Covey Bekijk alles

De zeven eigenschappen van een sterk gezin
€ 14,99
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap
€ 19,99
30 methoden van beïnvloeding
€ 6,99
De 8ste eigenschap

De 8ste eigenschap

Stephen R. Covey

€ 19,99

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Nomade

Nomade

Humeyra Cetinel

€ 12,99
1974

1974

Auke Kok

€ 9,99

Wie zwijgt stemt toe

Mattias Edvardsson

€ 14,99
Handboek hofnar

Handboek hofnar

Juri Hoedemakers

€ 13,99