Luistervoorbeeld

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Auteur Stephen R. Covey
Spreker Jelle Amersfoort
VertalerVanja Walsmit
Speelduur 10u 34m 54s
€ 19,99

Beschrijving

Eerste volledige en onverkorte weergave van het boek. ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen R. Covey behoeft nauwelijks nog introductie; het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt. In Nederland werden al honderd drukken van zijn businessklassieker verkocht. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons werkende leven, privéleven en gezinsleven kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben duizenden mensen in staat gesteld meer plezier en zin te ervaren in hun omgang met anderen; dit heeft het werk in duizenden organisaties en bedrijven prettiger en efficiënter gemaakt. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds weer nieuwe generaties aan te spreken.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 15 juni 2021
ISBN 9789047015604
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 34m 54s
Bestandsgrootte 872 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Stephen R. Covey

Stephen R. Covey (1932-2012) wordt wereldwijd gezien als de grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling. Hij was een veelgevraagd en gedreven coach, schrijver en spreker, en medeoprichter van de gerenommeerde advies- en trainingsorganisatie FranklinCovey, die vestigingen heeft in 123 landen.

Zijn beroemde boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap werd in 38 talen vertaald. Er zijn meer dan 25 miljoen exemplaren van verkocht, waarvan ruim 350.000 in Nederland en België. Van De 8ste eigenschap werden bijna 400.000 exemplaren verkocht.

Toon aanbod