Luistervoorbeeld

Het beslissende moment

Auteur Malcolm Gladwell
Voorlezer Job Römer
Speelduur 9u 4m 10s
€ 14,99

Beschrijving

Het beslissende moment van Malcolm Gladwell leest als een avonturenverhaal vol aanstekelijk enthousiasme over de macht van nieuwe idee. Het is een kaart voor verandering, met een hoopvolle boodschap: creatieve persoon kan de wereld veranderen. Er is meestal maar een klein zetje nodig om de bal aan het rollen te krijgen. Wie het beslissende moment herkent, heeft een recept voor succes in handen.

Hoe wordt een onbekende debutant een bestsellerauteur? Waarom gaan steeds meer jongeren roken, terwijl iedereen weet dat slecht is voor de gezondheid? Waarom is een televisieprogramma als Sesamstraat zo goed om kinderen te leren lezen?

Malcolm Gladwell onderzoekt waarom grote veranderingen vaak zo plotseling beginnen. Ideeën, gedrag, meningen en producten verspreiden zich als ziektes. Zoals zieke een griepepidemie kan starten, zo kan graffitimaker de criminaliteit doen toenemen of tevreden klant de lege tafels in een restaurant vullen.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 27 november 2019
ISBN 9789047013204
Taal Nederlands
Speelduur 9u 4m 10s
Bestandsgrootte 498 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Malcolm Gladwell
Malcolm Gladwell

Malcolm Gladwell is journalist bij The New Yorker en maker van de populaire podcast Revisionist History. Van hem verschenen onder andere Uitblinkers, Het beslissende moment, waarvan wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren werden verkocht, en Intuïtie, dat twee jaar onafgebroken op de New York Times-bestsellerlijst stond.

Toon aanbod