Loslaten
Loslaten

Loslaten

Na een moeilijke tijd begint Anouk haar eigen boekwinkel op de Waddeneilanden. Ze probeert het verleden achter zich te laten en de liefde opnieuw te vinden.

Serie

Auteur

Julia Sprang

Spreker

Gaby Milder

Speelduur

4 uur 3 min

€ 6,99

Beschrijving

Loslaten is het tweede deel uit de feelgoodserie Boekwinkel De Overkant van Julia Sprang. Anouk heeft halsoverkop haar perfecte bestaan in Utrecht achtergelaten. Haar tijd als succesvolle hr-manager is voorbij, net als haar relatie met de ontrouwe Robert. Op een van de Waddeneilanden is ze een nieuw leven begonnen en een boekwinkel gestart. Op het eiland wonen ook Stefan en zijn zevenjarige dochtertje Evy. Stefan heeft net als Anouk een moeilijke tijd achter de rug, maar toch staat hij altijd voor haar klaar. En met haar twee linkerhanden kan ze elke hulp goed gebruiken. Als de boekverkoop terugloopt en Anouk verontrustende appjes krijgt van haar vriendinnen uit de stad, vraagt ze zich af of ze haar verleden wel echt achter zich kan laten. En zal Stefan ook voor haar klaarstaan als ze hem nodig heeft voor meer dan het ophangen van een lamp?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

19 oktober 2022

ISBN

9789047205456

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 3 min

Bestandsgrootte

223 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Julia Sprang (1990) woont en werkt in Amsterdam. Ze is accountmanager bij een gerenommeerd contentbureau en woont samen met Rens.

Meer auteur Julia Sprang Bekijk alles

Aanpakken

Aanpakken

Julia Sprang

€ 6,99

Meer spreker Gaby Milder Bekijk alles

Strandjuweel

Strandjuweel

Irene Hannon

€ 14,99
Madame Clumsy

Madame Clumsy

Ineke van Stempvoort

€ 5,99
Bramenweelde

Bramenweelde

Irene Hannon

€ 14,99
Supernova

Supernova

Peter Römer

€ 12,99